У «Поверніть мені красу» покажуть усі можливості пластичної хірургії в Україні

Експерти «Поверніть мені красу» доведуть, що за своє щастя варто боротися.

Поділитися:

Із 7-го вересня о 22:00 в ефірі каналу 1+1Дзеркала, зіркові ведучі та їхні секрети: Як 1+1 презентував новий сезон виходитиме другий сезон проекту «Поверніть мені красу».

Жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя. У цьому учасницям допоможе «команда порятунку» – кращі пластичні хірурги Європи Ростислав Валіхновський і Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан.

Щоб у житті не відбувалося, треба пам’ятати одне – рано чи пізно все погано зникає. Новий сезон «Поверніть мені красу» – тому підтвердження. Які б складні долі не були б у наших героїнь, все закінчується happy end, – каже Андре Тан.

Телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект «Поверніть мені красу» став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими.

У новому сезоні ми показуємо можливості пластичної хірургії в Україні. Доводимо, що за себе і за своє щастя потрібно боротися. Я дуже хочу, щоб люди не переставали вірити один в одного і сподіватися на краще навіть у найважчі моменти свого життя, – каже пластичний хірург Дмитро Слоссер.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Ольга Полякова стала музою експерта «Поверніть мені красу».