Чому опалювальний сезон виявився випробуванням на морозостійкість — сьогодні у «Право на владу»

Анонс Право на владу: що чекає на глядачів у новому випуску
1plus1.ua

Надважлива дискусія у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу.

Поділитися:

У середмісті столиці просто з-під асфальту б’ють «гейзери» – фонтани гарячої води, якої кияни зачекались удома. Мешканці Сміли, що на Черкащині, палять шини та мітингують під Кабміном – місто замерзає, бо опалення там досі немає. А лише учора тепло нарешті частково з’явилось у Херсоні та  Кривому Розі. Так, більше 20 теплопостачальників у 9 регіонах України залишились без газу через борги перед НАК «Нафтогаз України».

У прямому ефірі ток-шоу «Право на владу», який вийде сьогодні о 22:30 на каналі 1+1, обговорюватимуть, чому опалювальний сезон, про готовність до якого бадьоро рапортували чиновники, виявився випробуванням на морозостійкість для багатьох українських міст. Про це ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов говоритимуть із заступником голови Київської міськдержадміністрації Петром Пантелеєвим, позафракційним народним депутатом Віктором Кривенком, генеральним директором «Київавтодору» Олександром Густєлєвим, міським головою Шепетівки Михайлом Полодюком. У дискусії також візьмуть участь екс-міністр палива та енергетики Іван Плачков, депутат міськради Кривого Рогу від партії Укроп Микола Колесник, лідер політичної партії «5.10» Геннадій Балашов та інші.

Нагадаємо, у новому сезоні суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» розширило формат і переїхало до нової студії. Проект фокусуватиметься не тільки на політиці, але і на соціальних темах. В програмі змінено підхід до формування головних учасників ефіру – в ній немає чіткого поділу на політиків та експертів. Тепер в ній 8 рівноцінних дійових осіб.

Також змінилися ролі ведучих. Наталія Мосейчук працює з гостями в студії, а Сергій Іванов концентрується на факт-чекінгу висловлювань політиків. В цьому напрямку команда «Право на владу» співпрацює з порталом «Слово і діло». У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні», що буде свідчити про те, що обіцянки політика розходяться з його діями.  

Дивіться ток-шоу «Право на владу» щочетверга о 22:30 на телеканалі «1+1».

Читайте також: Наталія Мосейчук розповіла, як проводить час із сім'єю