«Право на владу» повертається в ефір у день першого засідання Верховної Ради IX

«Право на владу» повертається в ефір | Політичне ток-шоу | 1+1

Темою першого випуску стане старт нової політичної ери в Україні.

Поділитися:

Сьогодні, 29 серпня, у день першого засідання Верховної Ради України нового скликання на телеканалі 1+1 стартує черговий сезон «Право на владу». Після нетривалої відпустки найпопулярніше суспільно-політичне ток-шоу повернеться з найрезонаснішими та найважливішими питаннями, які стоятимуть на порядку денному всієї країни. 

У першому випуску «Права на владу» незмінна ведуча шоу Наталія Мосейчук разом з журналістами, політиками та експертами обговорять, чи виправдає сподівання українців Верховна Рада 9-го скликання та як скористаються владою нові політики.

До студії запрошені: перший Президент України Леонід Кравчук; генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко; шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна; журналіст Дмитро Гордон; головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов; редактор інтернет-ресурсу Newsroom Тетяна Ніколаєнко; голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія; лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук; народний депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Власенко; народний депутат від партії «Слуга народу» Олександр Скічко та інші.

Дивись новий випуск шоу «Право на владу» вже сьогодні о 22.30. Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Осінь з 1+1: Що покаже телеканал у новому сезоні