Осінь з 1+1: Що покаже телеканал у новому сезоні

Що покаже телеканал 1+1  у новому сезоні | 1+1
1plus1.ua

Твій улюблений канал підготував багато цікавого.

Поділитися:

На 1+1 стартує новий телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають продовження вже улюблених проектів і несподівані прем’єри. Телеканал розкрив подробиці, які програми з’являться в ефірі вже незабаром.

Так, в останній день літа, 31 серпня, о 21:30 на 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного проекту «Жіночий Квартал», зйомки якого проходили в Туреччині та сонячній Одесі. Дівчата-учасниці постануть в оновлених образах – змінять чорні сукні та костюми на легкі вбрання білого кольору, підкресливши свою жіночність. Вони жартуватимуть про жіночу дружбу та сімейні стосунки. Також на сцені «Жіночого Кварталу» в неочікуваних амплуа з’являться відомі зірки, серед яких ‒ Оля Полякова, Наталія Могилевська, Лайма Вайкуле.

2 вересня о 9:30 телеканал презентує прем’єрний випуск нового проекту «Життя відомих людей», який буде виходити в будні. Це своєрідний телевізійний журнал, у якому покажуть ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів – людей, яких знають в Україні та світі, які є завсідниками червоних хідників. Команда проекту розкаже про їхні злети й падіння, про драми в особистому житті та скандали, які стали надбанням громадськості. Ведучі програми – співачка та учасниця «Танців з зірками» TAYANNA, а також актор і телеведучий Богдан Юсипчук. А героями першого випуску стануть Вахтанг Кікабідзе, Маша Єфросиніна, Камалія та Alyosha.

Також 2 вересня о 22:45 після нетривалої літньої відпустки до ефіру повертається програма «Гроші». У новому сезоні програми на глядачів чекають ще більше журналістських розслідувань і викриття топ-корупції у вищих ешелонах влади. У прем’єрному випуску оновленої програми журналісти «Грошей» покажуть низку розслідувань про нових народних депутатів – які скелети в шафах вони приховали, йдучи в Раду? Не оминуть увагою й старих політиків – у програмі покажуть, хто з топ-чиновників і як вивів із бюджету майже два мільярди гривень. Головна інтрига – хто замінить Олександра Дубінського та буде новим ведучим «Грошей». Це стане відомо вже під час випуску 2 вересня.

3 вересня о 22:45 глядачі каналу побачать продовження 14 сезону реаліті-шоу «Міняю жінку», проекту-довгожителя, який має найбільшу кількість сезонів серед усіх продуктів 1+1. У нових випусках на глядачів чекають обміни, що ламають стереотипи, а учасників – бурхливі випробування новими сім’ями, які шокують своїми традиціями. Нагадаємо, за умовами проекту, дві жінки міняються родинами на 6 днів. Протягом перших трьох героїні живуть за правилами тимчасової сім’ї, а в наступні — диктують свої закони. На сьомий день дві родини зустрічаються, аби поділитися враженнями від такого експерименту.

4 вересня о 22:45 на 1+1 стартують нові серії бразильського сезону екстремального тревел-проекту «Світ навиворіт», у якому телеглядачі побачать продовження пригод Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва у Бразилії. Ведучий вирушить у захопливу тижневу подорож дикими джунглями, щоб знайти одне з найбільш ізольованих у світі древніх племен яномама. Також Дмитро Комаров побуває в серці головного карнавалу країни в Ріо-де-Жанейро, випробує на собі особливості полювання на гігантських крабів у мангрових лісах і спробує екзотичні делікатеси місцевого населення. Тим часом найпопулярніший мандрівник вже вирушив у нову експедицію. Але поки тримає в таємниці назву країни.

Найрейтинговіше суспільно-політичне ток-шоу країни «Право на владу» також повертається до ефіру – з 5 вересня о 22:30. У новому сезоні на глядачів чекає обговорення найрезонансніших і найважливіших політичних тем тижня разом із політиками, експертами та журналістами. Ведуча ток-шоу – Наталія Мосейчук.

Також на 1+1 стартує новий сезон улюбленого кулінарного шоу «Їмо за 100», який буде виходити з 7 вересня о 10:00 щосуботи. Незмінний ведучий Олексій Душка зі своїми зірковими гостями готуватиме в ефірі неймовірні страви всього за 100 гривень. Цього сезону, як обіцяє фуд-експерт, вони будуть ще простіші та ще смачніші. Традиційно на кухню до Олексія завітають українські зірки, які поділяться своїми секретами, традиціями та курйозними випадками з життя. Цього року, зокрема, героями програми стануть актори серіалу «Школа» Микита Вакулюк та Яніна Андрєєва, ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, а також співачка Світлана Тарабарова.

Також проекти можна буде переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, і дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали в будь-який зручний для глядача час. 

Новини по темі