Президент Володимир Зеленський після «нормандської зустрічі» стане гостем «Право на владу»

Президент Володимир Зеленський після «нормандської зустрічі» стане гостем «Право на Владу»
Фото: Getty Images

Питання Президенту можуть поставити і глядачі.

Поділитися:

У четвер, 12 грудня, о 22.30 спеціальним гостем завершального в 2019 році випуску «Право на владу» стане Президент України Володимир Зеленський. У студії програми ведуча Наталія Мосейчук, Президент та гості ефіру обговорять результати «нормандського саміту» та підіб’ють підсумки року.

Після історичної зустрічі «нормандської четвірки» у Парижі в українців лишилося багато питань до глави держави. Чи наблизила зустріч лідерів чотирьох держав у Парижі довгоочікуваний мир? Які зобов’язання взяла на себе Україна та чи виконає свої обіцянки Росія? Що відбувалося за лаштунками саміту та чи існує непублічна частина домовленостей? Наталія Мосейчук поставить найгостріші запитання та дізнається позицію Зеленського щодо тем, які хвилюють усю країну.

Питання для Президенту може підіготувати кожен, залишивши їх у коментарях на сторінці «Право на владу» у Facebook. Найбільш актуальні та резонансні з них ведуча озвучить у прямому ефірі.

Нагадаємо, в ніч на вівторок 10 грудня в Парижі лідери країн «нормандської четвірки» Президент України Володимир Зеленський, Президент Росії Володимир Путін, канцлерка Німеччини Ангела Меркель і Президент Франції Еммануель Макрон провели зустріч і підписали комюніке за результатами переговорів.