Що змінить вбивство Гандзюк – сьогодні у «Право на владу»

«Право на владу»: що чекає на глядачів у випуску від 08.11
1plus1.ua

Сьогодні о 22.30 у прямому ефірі суспільно-політичного шоу «Право на владу» на 1+1 говоритимуть про те, хто замовляє розправи над активістами в Україні, та чому більшість цих злочинів залишаються безкарними.

Поділитися:

4 листопада після трьох місяців лікування від хімічних опіків померла радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк. 31 липня її облили концентрованою сірчаною кислотою. Розправи з активістами по всій Україні нагадують справжнє полювання. З 2017 року жертвами таких нападів стали 55 активістів, п’ятеро з них загинули.

Під час сьогоднішнього випуску «Право на владу» ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов спробують з’ясувати, як змінить Україну смерть Катерини Гандзюк, та чи піде у відставку генеральний прокурор. В обговоренні візьмуть участь генпрокурор Юрій Луценко, віце-спікер Оксана Сироїд, народні депутати Сергій Алєксєєв, Ігор Луценко, Віктор Бондар, Тетяна Чорновол.

До розмови також долучиться міський голова Херсона Володимир Миколаєнко, який близько знав Катерину, та інші. Початок програми о 22.30 на каналі 1+1.

Нагадаємо, у новому сезоні суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» розширило формат і переїхало до нової студії. Проект фокусується не тільки на політиці, але і на соціальних темах. В програмі змінено підхід до формування головних учасників ефіру – в ній немає чіткого поділу на політиків та експертів. Тепер в ній 8 рівноцінних дійових осіб.

Також змінилися ролі ведучих. Наталія Мосейчук працює з гостями в студії, а Сергій Іванов концентрується на факт-чекінгу висловлювань політиків. В цьому напрямку команда «Право на владу» співпрацює з порталом «Слово і діло». У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні», що буде свідчити про те, що обіцянки політика розходяться з його діями.  

Дивіться ток-шоу «Право на владу» щочетверга о 22:30 на телеканалі «1+1».

Читайте також: Наталія Мосейчук розповіла, як проводить час із сім'єю