Відповідь прес-служби 1+1 медіа на заяву БПП щодо журналістських стандартів на каналі 1+1

Відповідь прес-служби 1+1 медіа на заяву БПП щодо журналістських стандартів на каналі 1+1

На ефір ток-шоу Право на владу ми запрошуємо виключно кандидатів у президенти.

Поділитися:

На ефір суспільно-політичного ток-шоу Право на владу від 28 лютого ми запрошуємо виключно кандидатів у президенти України, а також експертів у заявленій темі. Діалог щодо запрошення Петра Порошенка в ефір програми між його командою та редакцією програми триває вже кілька тижнів, утім нещодавно ми отримали від його партії пропозицію – покликати замість чинного президента в ефір голову фракції БПП – Артура Герасімова. Начебто президент особисто дав йому доручення представляти в ефірі каналу 1+1 свою позицію.

Ми вражені тим, що президента має хтось представляти. Ще раз наголошуємо, на ефір Право на владу запрошені саме кандидати у президенти. Якщо Петро Порошенко вважає, що і на виборах 31 березня замість нього має брати участь саме Артур Герасімов, просимо нас про це повідомити. В такому разі будемо раді бачити його у студії ток-шоу.

Справляють прикре враження спроби президента та його партії вплинути на редакційну політику каналу. Нам би не хотілося розцінювати як одну із них сьогоднішній «мітинг» біля головного офісу 1+1 медіа з проплаченими учасниками, «замовником» якого активісти назвали чинного президента Петра Порошенка.