Антон Денисенко розповів, як став завзятим детективом у серіалі Прислуга

Глядачі 1+1 побачать білоруського красеня в незвичному амплуа.

Поділитися:

Напередодні прем’єри нового драматичного серіалу Прислуга білоруський актор Антон Денисенко, який полюбився українським глядачам після своєї ролі у серіалі За три дні до кохання, дав ексклюзивне інтерв’ю сайту 1plus1.ua. Актор поділився подробицями зі зйомок серіалу та розповів, як готувався до ролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга

У серіалі Прислуга Антон Денисенко перевтілився у детектива Максима. Його герой багато працює, однак не так швидко досягає успіху в кар’єрі. Згодом детектив відкриває власне бюро, і його життя змінюється.

Після зйомок в серіалі За три дні до кохання ви почали роботу в новому серіалі 1+1 Прислуга. Можна зробити висновок, що Ви часто буваєте в Києві. Як вам столиця? Любите українську кухню?

Я провів в Києві 4 місяці, і за цей час місто відкрилося для мене з іншого боку. Я став непогано орієнтуватися в центрі, маю багато знайомих та знайшов місця, в яких мені комфортно. І тепер, приїжджаючи до Києва, я вже не відчуваю себе гостем. Коли до мене прилітала дружина, я майже як місцевий показував їй Поділ, Андріївський узвіз, Хрещатик, Бессарабський ринок... Ми чудово провели час, скуштували українські страви, багато гуляли. Київ справив дуже приємне враження на мою дружину. Впевнений, вона прилетить до мене знову.

Розкажіть глядачам більше про вашу роль в серіалі Прислуга. Це серіал, в якому присутня детективна лінія, так само як і в За три дні до кохання. Чи є у вас щось спільне з вашим героєм? Вам подобається роль детектива, цікаві розслідування, ризик і небезпека?

Справді, між зйомками цих двох проектів пауза була невеликою. В цьому є певний плюс - ти в тонусі після інтенсивної роботи, практично не встигаєш видихнути і берешся за новий проект. Це чудово, адже не потрібно налаштовуватися, входити в робочий режим. Однак в такому випадку не обійтися без однієї проблеми. Справа в тому, що за цей час дуже важко змінитися зовні. Ти не встигнеш за цей термін відростити волосся або, скажімо, довгу бороду, скинути чи набрати 5-10 кг, щоб змінити фігуру. Проте, був час попрацювати над внутрішнім наповненням героя: як він ходить, як дивиться, як реагує.

Солдатов майже завжди був дуже серйозний і сконцентрований, та й сама історія не дозволяла йому жартувати. Натомість Макс має яскраві риси характеру, інколи він невдаха, в інших випадках - занадто захоплений грою в детектива. Працювати над цією роллю було цікаво.

Я дуже сподіваюся, що той запал і азарт, з якими ми знімали цей серіал, передадуться глядачам через екран телевізора, і вони отримуватимуть справжнє задоволення.

Зважаючи на вчинки свого героя Максима, як думаєте, він усе зробив правильно?

Якщо оцінювати вчинки Максима, то в контексті всієї історії, він діє так, як вважає за потрібне в той момент. Найцікавіше, що протягом 12 серій він змінюється. Він почав як детектив-невдаха, а згодом стає більш зрілим і розсудливим. Завжди приємно працювати з такими сценаріями.

Як склалися стосунки з вашими колегами - іншими акторами?

У Києві є величезна кількість прекрасних акторів, справжніх професіоналів, але, найголовніше, приголомшливих людей. Я дуже вдячний долі за знайомство в Настею Карпенко і Лерою Ходос. Це велика вдача, коли ви з актором-партнером так добре відчуваєте один одного: ви маєте спільні цінності, смієтеся над одним і тим самим. Це справжнє щастя, яке дарує нам наша робота. Погодьтеся, в звичайному житті з віком стає все складніше з кимось подружитися, а на зйомках все інакше. Ти приходиш і відкриваєшся, як книга, а людина відкривається у відповідь. Саме це в нашій професії безцінне.

Валерія Ходос - дуже професійна, жіночна і тонка актриса. Її акторський діапазон просто вражає. Мені здається Лера може грати все: від побутової комедії до глибокої драми. Вона дуже вдумлива, завжди намагається вникнути в суть. Я думаю, глядач дуже полюбить її героїню Марту, це чудовий образ. Однак не треба думати, що в роботі над роллю вона перестає бути самою собою. Порахувати неможливо, скільки разів ми щиро реготали над якимось моментом зйомок. Не могли зупинитися! І це велика заслуга режисера і знімальної групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблена співачка героїв Школи стала зіркою нового детективного серіалу від 1+1