Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга

Акторка розповіла про нову головну роль, без чого не може жити та чим її вразив колега Антон Денисенко.

Поділитися:

«Щаслива, що нарешті зіграла у детективній історії. У моїй фільмографії переважають любовні історії, а я завжди мріяла зіграти в детективі», – зізнається акторка Валерія Ходос. Так, невдовзі глядачі 1+1 побачать її в незвичному амплуа. У новому серіалі Прислуга вона стала служницею Мартою, яка влаштувалася працювати до будинку заможної родини. Щоправда, зробити це її підштовхнули неприємності в житті чоловіка Антона. Його звинуватили у вбивстві прислуги Лари, а Марта прагне довести невинність коханого. Паралельно з нею вбивство розслідує приватний детектив Максим. Зрештою, герої стають свідками несподіваних таємниць багатих сімейств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які викривають життя багатіїв

Серіал обіцяє здивувати заплутаним сюжетом та міксом криміналу й гумору. А поки своїми враженнями від зйомок у стрічці з 1plus1.ua поділилася її головна героїня – Валерія Ходос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже детективний серіал про таємниці українських багатіїв

Марта – перфекціоністка. А вам властива така риса характеру?

Не знаю, чи це перфекціонізм, але я дуже вимоглива в роботі. Завжди рівняю людей по собі. Але мені вже давно варто розслабитися й усвідомити те, що далеко не всі ставляться до своєї справи так, як я. Мені часто хочеться витягнути кіноісторію на якісно новий рівень, відкрити в собі щось нове. А декому подобається працювати по вже протоптаній стежці. В такі миті я засмучуюся. Тому зі своїм перфекціонізом борюся.

Що би ви порадили своїй героїні?

Краще вибирати чоловіків. У Марти давно почалися проблеми з її коханим Антоном. Тож їй хочеться сказати як жінка жінці: «Марто, де були твої очі?». Жінка має бути в любові та турботі. Моїй героїні цього бракує.

Це вже другий серіал 1+1, у якому ви граєте з білоруським актором (першим був «Хороший хлопець»). Як склалися ваші стосунки з Антоном Денисенком, який зіграв детектива Максима?

Насправді зараз згадую про нього й усміхаюся. Антон – дуже світла людина. Такого блакитноокого наїву я ще не зустрічала. На жаль, наша професія часто негативно впливає на людей. За моїми спостереженнями, не всі витримують паузи у роботі. Як результат – хороші та світлі люди перетворюються на злих та заздрісних. І тут зустрічається на шляху людина-сонце Антон Денисенко (усміхається) – незіпсований життям чоловік, якого навіть розізлити неможливо. А як він любить свою дружину! Стільки про неї розповідав! А це також рідкість. Із задоволенням хотіла би з ним ще попрацювати.

Розслідуючи вбивство, Марта сміливо наражається на небезпеку. А у вашому житті траплялися ситуації, коли доводилося серйозно ризикувати?

Ризикованих ситуацій не траплялося. Натомість пригадую дуже стресовий епізод у моєму житті. Колись до квартири, яку я знімала, прийшла поліція з обшуком. Навіть у кіно я такого ще не грала (сміється). Злякалася неймовірно, хоча розуміла, що прийшли не до мене, а до власника оселі. Адреналін був хороший – як у Марти під час її розслідувань.

Акторство – не лише творча, але й стресова робота. Що вам допомагає розслабитися після зйомок?

Вільний час я проводжу активно: вирішую домашні справи, ходжу до спортзалу, зустрічаюся з рідними та друзями. Але насправді у житті акторів часто чергуються злети та паузи. Під час затишшя я тільки й чекаю періоду, коли все відбуватиметься через фразу «я швиденько». Можна я швиденько поїм? Можна я швиденько перепочину?..

Валеріє, без чого ви не можете жити?

Не можу сказати, що не можу жити, але без роботи важко.

У кіно ви постаєте в різних образах. А в реальному житті у чому відчуваєте себе бездоганною?

У повсякденному житті я віддаю перевагу спортивному одягу та кросівкам. Не люблю макіяж. Ціную натуральну красу – особливо в наш час, сповнений штучності.

Фото: @zinevi4foto

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблена співачка героїв Школи стала зіркою нового детективного серіалу від 1+1