Улюблена співачка героїв Школи стала зіркою нового детективного серіалу від 1+1

Michelle Andrade зіграла підступну дівчину у стрічці Прислуга.

Поділитися:

Скоро на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової 12-серійної детективної мелодрами Прислуга. Одну з ролей у серіалі виконала відома українська співачка болівійського походження Michelle Andrade. Артистка втілить на екрані роль служниці Лари.

Її героїня працює прислугою в заможному будинку родини Радзіховських у фешенебельному котеджному містечку. За час свого перебування там Лара дізнається про таємниці своїх господарів та стає спільницею голови родини у його брудних справах.

Зірка розповіла про підготовку та перевтілення у роль покоївки:

«Моя роль в серіалі невелика, але важлива. Я - підступна покоївка. Події, які трапляються з моєю героїнею, стають основними ключем до розкриття темних справ мешканців заможного котеджного містечка. Мені доводиться допомагати своєму господареві в дуже небезпечній справі. Впевнена – ви будете здивовані! У цій ролі мені довелось відчувати за спиною дихання вбивці, а це складно і дуже страшно. А в одній зі сцен мені навіть потрібно було лежати на землі в снігу і не ворушитися – було дуже холодно, але я впоралася».

Співачка також додала, що зйомки в серіалі їй довелося поєднувати із щільним гастрольним графіком:

«Я приїхала на знімальний майданчик буквально з гастролей, тому в перервах між сценами намагалась перепочити. Кумедно, що я навіть проспала зустріч зі своїм шанувальником, який спеціально приїхав на майданчик, щоб зробити зі мною фото, але так і не наважився розбудити. Сподіваюсь, у нас буде ще можливість поспілкуватися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які викривають життя багатіїв

Нагадаємо, головні ролі у стрічці виконають відомі українські та білоруські актори Антон Денисенко, Валерія Ходос, Олег Савкін, Лариса Руснак, Борис Хвошнянський, Ірина Мельник, Анна Сагайдачна, Людмила Загорська, Володимир Канівець, Сергій Фролов, Антоніна Макарчук, Дар’я Трегубова, Дар’я Єгоркіна, Андрій Журба, Євгеній Давиденко.

Продюсери стрічки – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва. Режисер стрічки – Бата Недич, відомий глядачу роботою над популярними українськими серіалами Село на мільйон, Хазяйка, Століття Якова та багато інших. Оператор-постановник – Костянтин Чумаков, художник-постановник – Дмитро Жмурко. Над створенням серіалу працює команда Sisters production під керівництвом Вікторії Забулонської та Марини Писаренко на замовлення телеканалу 1+1.