“1+1 Україна” покаже нову драму про силу материнства з Олесею Жураківською

Продовження роду
19:00
27 квітня
На "1+1 Україна" покажуть нову драму "Продовження роду"

На "1+1 Україна" покажуть 4-серійну драму про жінок, які зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

Поділитися:

27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра 4-серійної драми “Продовження роду”. Це історія про чотирьох жінок, які зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

За сюжетом, чотири жінки опинились в заміському пологовому будинку на лінії фронту – заблокованому і під ворожим обстрілом. У колишньому житті рішення народити дитину кожна з них вистраждала та приймала в умовах особистих дилем й конфліктів.Тепер вони не лише борються за власне виживання, але й за можливість народження своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи вдасться Віті знайти Олексу у прифронтовій зоні та з якими труднощами він зіштовхнеться: новий серіал “Тільки живи”

У серіалі “Продовження роду” глядачі побачать зірку серіалу “Жіночий лікар.Нове життя” Славу Красовську, відому за роллю у ситкомі “Папік” Олесю Жураківську, акторку та телеведучу Дарину Трегубову, акторку Поліну Носихіну.

Серіал Продовження роду

Виробництво — “Фільмстрім”. Автор сценарію — Яна Дубинянська, режисер постановник — Микола Михайлов, продюсер — Вадим Жук.

Серіал “Продовження роду” знято на замовлення державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (ДП “МПІУ”).

Не пропустіть премʼєру серіалу “Продовження роду” 27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений персонаж серіалу "Обіцянка Богу"

Новини по темі