Народити у зоні бойових дій: знайомство з головними героїнями нового серіалу "Продовження роду"

Продовження роду
19:00
27 квітня
Продовження роду: хто зіграв головні ролі у серіалі 1+1 Україна

Розповідаємо про головних героїнь нового серіалу "Продовження роду", які за сюжетом зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

Поділитися:

27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра 4-серійної драми “Продовження роду”. Це історія про чотирьох жінок, які зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

За сюжетом, чотири жінки опинились в заміському пологовому будинку на лінії фронту – заблокованому і під ворожим обстрілом. У колишньому житті рішення народити дитину кожна з них вистраждала та приймала в умовах особистих дилем й конфліктів. Тепер вони не лише борються за власне виживання, але й за можливість народження своїх дітей. До прем'єри серіалу ще зовсім трохи, тож поки пропонуємо познайомитися ближче з головними героїнями "Продовження роду".

"Продовження роду": головні героїні

► Оля у виконанні Дарини Трегубової 

Оля — амбітна юристка, яка вагітна вперше. Вона не заміжня, однак у стосунках з дизайнером Ігорем, для якого стала музою. Чоловік благає жінку поїхати з ним до Європи, адже передчуває невідворотну війну. Ольга не вірить у його застороги, тому залишається в Україні та потрапляє до заміського пологового будинку.

Оля

► Юля у виконанні Поліни Носохової

Юля закохалася в студента циркового мистцева Романа. Її вагітність зовсім не тішить матір, яка працює акушеркою у заміському пологовому будинку. Через це мама Юлі завчасно організовує госпіталізацію доньки для майбутніх пологів. Однак уже за кілька днів разом з дочкою опиняється у зоні бойових дій на Київщині.

► Олена у виконанні Олени Івасів

Вагітність для Олени — справжній подарунок долі. Вони з чоловіком Віктором дуже чекають на цю дитину та довго готувалися до того, щоб стати батьками. Вона художниця та мріє про сина. Омріяне батьківство затьмарює повномасштабне вторгнення. 

► Ярина у виконанні Олесі Жураківської

Ярині 48 років, вона вже має двох дорослих дітей та онуку. Несподівано для всіх жінка вагітніє та вирішує народжувати ще одну дитину. Родина повністю її в цьому підтримує. Здавалося б, третя вагітність для досвідченої Ярини не мала б стати великим викликом, однак коли до народження залишається ще зовсім трохи, вибухає повномасштабне вторгнення.

Ярина

Усі героїні мають кардинально різні долі, та об'єднує їх одне: всі 4 опинилися на межі окупації саме тоді, коли мали б народжувати. Чи вдасться всім жінкам вберегти себе та майбутніх дітей?

Не пропустіть премʼєру серіалу “Продовження роду” 27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі