Акім Галімов разом з видавництвом «Ранок» розпочав створення проєкту підручника з історії України для учнів 7 класів НУШ

Реальна історія
Акім Галімов візьме участь у створенні проєкту підручника з історії України для учнів 7 класів

Автор і продюсер історичних проєктів 1+1 media почав роботу над створенням підручника з історії України.

Поділитися:

Продюсер, автор документальних циклів «Таємниці великих українців» та «Україна. Повернення своєї історії», проєкту Реальна історія”, що виходить кожної неділі о 23:20 на "1+1 Україна", Акім Галімов разом з видавництвом «Ранок» розпочав створення проєкту підручника з історії України для учнів сьомих класів Нової української школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я впевнений, що історія — це і є причина цієї війни", — Акім Галімов розповів про зйомки фільму "СБУ. Спецоперації перемоги"

Працюючи над проєктом «Реальна історія», Акім показав, що процес вивчення й занурення в історію може бути не тільки корисним, але й захопливим. Таку місію й закладено в роботу над новим підручником.

Ми віримо, що цей проєкт допоможе українським вчителям донести молодшому поколінню, чому історію треба не просто вивчати, а й відчувати. А для учнів новий підручник стане не шкільною рутиною, а цікавим захопленням.

Також у межах роботи над підручником Акім Галімов проводить вебінари для вчителів з історії, щоб поділитись власним досвідом. Слідкуйте за Facebook-сторінкою «Видавництво «Ранок»: історичні науки», аби першими дізнаватися новини.

 

Новини по темі