“1+1 Україна” покаже новий документальний проєкт Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” про раніше невідомі деталі деокупації Харківської області

Рік. Херсон
Новий документальний проєкт Дмитра Комарова Рік. Харківщина про раніше невідомі деталі деокупації  Харківської області на 1+1 Україна

Дивіться премʼєру авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” скоро на “1+1 Україна”.

Поділитися:

Скоро на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік. Харківщина”. Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу. Це одна з найуспішніших операцій Сил оборони України. Ризикована, багато в чому зухвала - проте блискавична і така, що приголомшила окупаційні війська і змусила їх відступити практично з усієї території Харківщини. Вперше розкриваються раніше невідомі деталі подій того часу, про які вже можна говорити.

Випуски базуватимуться на унікальному журналістському досвіді та ексклюзивному, без перебільшення історичному відеоматеріалі: Дмитро слідує одразу за підрозділами Збройних сил України та опиняється у містах та селищах, щойно звільнених від російських військ.

Рік.Харківщина

Що відбувалося в тих місцях, звідки місяцями не надходило жодної достовірної інформації? З чим доводиться стикатись мирним мешканцям під окупацією і які випробування чекають на них на вже звільнених територіях? Яким чином виклики окупації змушують українців проявляти свою волю та характер?

Це проєкт, в якому події війни розкриваються через історії їхніх учасників – як військових, так і мирних мешканців. Через їхні переживання, страхи та надії. Проєкт відзначає героїзм і волю українського народу в найважчі часи, і він стане важливою складовою сучасної історії України.

Дивіться премʼєру авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік. Харківщина”  скоро на “1+1 Україна”.

Новини по темі