"Ми за вами вже добу їздимо": Дмитро Комаров показав, як знімали інтерв'ю з Президентом України для проєкту "Рік"

Рік. Херсон
Як знімали інтерв'ю з Президентом України для проєкту Рік — 1+1

Дмитро Комаров показав, як знімали інтерв'ю для документального фільму "Рік" з Президентом України.

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" відбулась прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром". Дмитро Комаров показав, як насправді виглядає один звичайний робочий день Президента країни, в якій триває війна. Як зізнався сам Дмитро, він не очікував, що настільки насичено.

Дмитро Комаров та Володимир Зеленський 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт «Рік» про російсько-українську війну Дмитра Комарова вийшов чотирма іноземними мовами

Понад добу знімальна група слідувала за Президентом, аби знайти час між численними зустрічами та записати інтерв'ю для проєкту "Рік":

"Нам випала можливість, за яку ми просто вхопились. Робоче відрядження Президента. Домовленість була така — бути поряд з Президентом під час відрядження, і якщо в нього з'явиться вільний час, поспілкуватися просто в дорозі. Пункт призначення — таємниця. Розпорядок дня — таємниця. Що буде відбуватись — так само таємниця". 

Рік за кадром 1+1

Два міста, десятки зустрічей, нагорода військових медиків, повітряні тривоги — у проєкті "Рік. За Кадром" Дмитро Комаров передає той шалений графік, у якому йому також довелось прожити ті дні. 

"... шалений графік. Я не уявляв, що у Президента може бути такий робочий день. І це звичайний робочий день. Просто для того, щоб знайти час на інтерв'ю, ми за вами (за президентом — прим.) вже добу їздимо... Ніч у потязі, насичений день, два міста, під десяток зустрічей, ще одна ніч в потязі... Багато людей не так собі уявляє робочий день Президента". 

Дмитро Комаров зсередини побачив, як відбуваються робочі відрядження Президента під час війни, зокрема до Миколаєва та Одеси та організований графік першої особи держави. Про усі переміщення та зустрічі знімальна група проєкту "Рік" дізнавалась вже по факту. Ніхто, окрім служби безпеки Президента не знає, як і куди всі їхатимуть далі. Тому, наприклад, шанс записати інтерв'ю під час півторагодинної дороги з Миколаєва до Одеси було втрачено. Кортеж увесь час рухається до певної точки, а якої саме — стає відомо вже по факту, оскільки все, що стосується переміщень Президента під час війни — таємниця. 

Спецпроєкт Дмитра Комарова «Рік.За кадром» – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту «Рік», а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Як проходило робоче відрядження та повне інтерв'ю з Президентом дивіться у проєкті "Рік. За кадром":

Новини по темі