"Ми знаємо, що потрібно для того, аби звільнити Крим, Луганську та Донецьку область, але...", — Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Рік. Херсон
Інтерв'ю Валерія Залужного — дивитись повне відео — Рік. За кадром — 1+1
Instagram/komarovmir

Валерій Залужний про те, що потрібно зробити, щоб змусити ворога піти.

Поділитися:

13 травня глядачі телеканалу 1+1 Україна побачили третю частину проєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», у якій ведучий поспілкувався з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

Дивіться повний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром» з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жити з таким "сусідом" далі: Президент озвучив три важливі кроки

Валерій Залужний, відповідаючи на питання, як примусити ворога піти, розказав, що для цього потрібно зробити:

"Для цього є командири, які мають думати і приймати вірні рішення. Для цього мають бути створені умови, має бути забезпечення боєприпасами, технікою, озброєнням. Має бути безліч інших обставин, але все це можна робити. Все це описано у численних підручниках. Звісно, на кожен випадок - свій варіант дій. І можу запевнити, що саме українські воїни - це ті люди, які можуть це зробити. Можуть. Єдине питання: що їм для цього потрібно, щоб зробити це якнайшвидше. Ми знаємо, що для цього потрібно. Ми знаємо, що потріно для того, щоб звільники Крим, щоб звільнити Донецьку та Луганську області, але це дуже й дуже великий об'єм роботи, який шкидко не зробиться". 

Валерій Залужний 1+1

Що для України перемога і якою її бачить Валерій Залужний:

"Наша перемога - це однозначно звільнення усієї окупованої території України. Але цього мало. Україна як держава має зробити усе, щоб те, що відбулось 24 лютого 2022 року, ніколи в житті не повторилося. Це має бути відбудована військова інституція, яка ніколи не дасть можливості росіянам повторити все. Це потужні, надсучасні, боєздатні ЗСУ. І світова історія знає держави, які так і живуть".

Новини по темі