Новий документальний проєкт Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” (відео)

Рік. Херсон
Фільм Дмитра Комарова Рік. Харківщина - дивитися на сайті 1+1

Новий фільм Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” про раніше невідомі деталі деокупації Харківської області - дивитися.

Поділитися:

Сьогодні, 29 вересня, о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбулася премʼєра авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік. Харківщина”, який буде складатись з п’яти фільмів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кирило Буданов у проєкті Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” назвав, що зіграло ключову ролі в успіху Харківського контрнаступу   

Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанському контрнаступу. Випуски базуватимуться на унікальному журналістському досвіді та ексклюзивному, без перебільшення, історичному відеоматеріалі.

В першому випуску авторського документального проєкту Дмитро Комаров показав Харків в перші місяці повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Маєте змогу побачити історії людей, які опинилися в епіцентрі жорстоких ударів: на знищеній російською ракетою базі ППО, понівеченому обстрілами спальному районі міста - Північній Салтівці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манекени солдатів допомагали нищити окупантів”: командир 127-ї окремої бригади Сил ТрО в проєкті Дмитра Комарова “Рік.Харківщина” розповів про хитрощі українських захисників в боротьбі з ворогом  

Дивіться першй випуск проєкту "Рік. Харківщина" на сайті 1+1

Новини по темі