Чи стане Дан Балан нареченим Тіни Кароль? Покаже ворожіння

Чи стане Дан Балан нареченим Тіни Кароль? Покаже ворожіння | 1+1

Дізнаємося незабаром.

Поділитися:

Цього року канал 1+1 разом зі співачкою Тіною Кароль до Різдва відроджують спільний проект про багатовікові традиції і духовні цінності, але в іншому форматі. «Різдвяна історія з Тіною Кароль», яка в 2016 році з'явилася на екранах глядачів у вигляді музичного фільму, тепер реалізується як масштабний концерт у Палаці спорту 22, 23 і 24 грудня. А канал 1+1 покаже телеверсію «Різдвяної історії» під час новорічних свят.

В гості до Тіни Кароль прийдуть відомі артисти, які виконають колядки та щедрівки у несподіваній сучасній інтерпретації. Серед них і зірки популярного гумористичного шоу «Жіночий Квартал».

Улюблениці публіки звикли радувати своїх шанувальників дотепними жартами на тему сім'ї, стосунків і шлюбу. Але для святкового шоу «Жіночий Квартал» приготував особливий номер, пов'язаний не тільки з гумором, а й українськими традиціями – різдвяними ворожіннями. З давніх часів у народі було прийнято проводити обряди і гадати в ніч на Різдво. Дівчата вірили, що саме у цей час можна ворожити на любов і отримати найдостовірніший прогноз, хто стане їхнім майбутнім нареченим.

«Жіночий Квартал» відродить цю давню українську традицію і просто на сцені Палацу спорту проведе таємничий обряд. Веселі дівчата ворожитимуть не просто на любов, а спробують передбачити ім'я нареченого для ведучої вечора Тіни Кароль. Подробиць постановки гумористки загадково не розповідають, але обіцяють, що це буде великий сюрприз.

Мені здається, «Жіночий Квартал» наворожить мені Дана Балана на «Голосі країни» в наступному сезоні, – пожартувала Тіна Кароль.

Учасниці «Жіночого Кварталу» коментують, що їм цей номер припав до душі, адже вони самі в юності ворожили на Різдво і намагалися дізнатися ім'я свого нареченого.

«Пам'ятаю, як в шкільні роки в ніч на Андрія я завжди писала імена хлопців на листочках, клала їх під подушку і засинала. А потім вранці діставала якийсь один листочок і на ньому, нібито, було ім'я твого нареченого. Всі мої подружки вірили в цей ритуал і потім довго обговорювали, хто з ким може одружитися», – пригадала Марта Адамчук.

А ось Аліна Гордієнко говорить, що вірить у силу чарівної ночі Різдва до сих пір.

«Для мене Різдво – це сімейне свято, ми готуємося до нього задовго до Святвечора, дотримуємося посту. Всі традиції Різдва прищеплювалися мені з дитинства, зокрема і різні прикмети і ворожіння. Звісно, я пам'ятаю, як в дитинстві всі намагалися дізнатися ім'я свого судженого. Але у нас є ритуал, який моя сім'я до сих пір проводить. Виглядає це так: всі виходять з кімнати і мама розкладає в 4 кути різні символічні предмети, наприклад, монети, або обручку. Коли ми заходимо в кімнату, не роздумуючи кожен вибирає якийсь кут. Потім залежно від того, що там лежить, вважається, що такою буде і доля наступного року. Якщо монети – це до грошей, обручка – до любові або заміжжя і так далі», – розповіла акторка.

Ворожила на ім'я свого судженого й Ірина Сопонару, але результат любовного ритуалу їй не дуже сподобався.

«Я в дитинстві ворожила в ніч на Андрія. Виявилося, що мого майбутнього чоловіка зватимуть Гато! Гато! І це не помилка. З тих пір я не дуже вірю в гадання», – пожартувала Ірина.

До шоу почали готуватися й інші артисти – Monatik, Время и стекло, DZIDZIO, KAZKA, The Hardkiss, Беz обмежень, Олег Скрипка та ВВ, Michelle Andrade, KHAYAT, зірки шоу «Голос країни» і «Танці з зірками». Вони здивують глядачів новим звучанням традиційних українських колядок, незвичайними образами і яскравими постановками.

Побачити тепле сімейне шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль» наживо можна 22, 23 і 24 грудня на гала-концертах у Палаці спорту. А телеверсію концерту покаже канал 1+1 на різдвяні свята.

Нагадаємо, частину святкових виступів глядачі мали змогу побачити у фіналі "Танців з зірками". Пригадуй, як це було:

Читай також інші новини про тепле різдвяне шоу:

1. 

2. 

3.