Тіна Кароль розсекретила, про який подарунок на день народження мріє її син

Тіна Кароль розсекретила, про який подарунок на день народження мріє її син | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/tina_karol

Особливий день мама та син провели разом.

Поділитися:

Син популярної української співачки Тіни Кароль сьогодні, 18 листопада, святкує свій день народження. Цього року Веніаміну виповнилося 11 років.

Попри насичений робочий графік, гастролі, щотижневі прямі ефіри на 1+1 і активну підготовку до гала-концертів «Різдвяна історія з Тіною Кароль», артистка намагається приділити максимум часу головному чоловікові в її житті – синові.

Провести цей важливий день артистка вирішила разом з Веніаміном і полетіла до нього в Лондон, де хлопець навчається. Заради цього Тіна вперше пропустила ефір шоу «Танці з зірками», а заміняла її в цей вечір ведуча програми «Світське життя» та шоу «Голос країни» Катерина Осадча.

Як розповіла Тіна Кароль, на свій день народження її син попросив цікавий і нестандартний подарунок.

«Веніамін мріє відвідати Національний музей історії України. Попросив мене зробити йому ось такий незвичайний подарунок на день народження. А ще він дуже хотів би приїхати з Лондона до Києва на шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль». На концерті будуть всі його улюблені суперзірки – MONATIK, «Время и Стекло», DZIDZIO, KHAYAT та інші. Маю велику надію, що все вийде і він буде зі мною і в залі, і за лаштунками, тому що «Різдвяна історія» – це, передусім, тепле сімейне свято про віру в диво і справжню казку», – поділилася артистка.

Нагадаємо, святкові гала-концерти «Різдвяна історія з Тіною Кароль» пройдуть 22 грудня о 16:00 та 20:00, а також 23 та 24 грудня о 20:00 в столичному «Палаці Спорту», а телеверсію шоу канал 1+1 покаже на різдвяні свята. Квитки на тепле родинне шоу можна придбати за посиланням.

Більше цікавих новин про Тіну Кароль читай тут:

1. 

2. 

3. 

4.