Тіна Кароль випустила аудіокнигу «Різдвяна історія»

Тіна Кароль випустила аудіокнигу «Різдвяна історія» | 1+1

Історія про тепле свято.

Поділитися:

Напередодні концерту «Різдвяна історія з Тіною Кароль», який співачка готує разом з каналом 1+1, зірка випустила аудіокнигу для дітей «Різдвяна історія». У дев’яти розділах цього особливого видання Тіна Кароль виконує колядки, щедрівки та розповідає про Різдво у доступному та цікавому для найменших слухачів форматі. Книгу «Різдвяна історія» артистка озвучила разом з бренд-войсом каналу 1+1 Сергієм Могилевським. Його голос точно впізнають прихильники проекту «Танці з зірками».

Зазначимо, формат аудіокниги вперше в Україні виходить у стрімінговому сервісі AppleMusic.

«В Україні формат дитячої аудіокниги відсутній. Водночас закордоном він популярніший від музики й відмінно працює в освітніх цілях. Наприклад, аудіокнигами, які видають у школі, мій син Веніамін в дорозі додому закріплює пройдений за день матеріал. Він надихнув мене на запис такої книги для українських дітей та школярів. Впевнена, він теж буде із задоволенням слухати «Різдвяну історію». У певному сенсі, я зробила її заради нього, щоб не забував рідну мову, поки перебуває в Англії», — розповіла Тіна Кароль. 

Думаю, ця книга сподобається багатьом діткам в Україні, адже вона розповідає про боротьбу добра і зла, про те, що в цьому житті є протиріччя, суперечки, але ніколи не можна здаватися, і завжди треба йти до своєї мети.

Нагадаємо, друкована версія «Різдвяної історії» була видана у 2015 році. Та співачка прагне всіма доступними способами розповідати країні про найтепліше та особливе для неї свято:

«Для мене Новий рік  це звичайний день, відлік нового кола, а ось справжнє свято, звичайно, це Різдво. Свого часу на каналі 1+1 вийшов музичний фільм «Різдвяна історія», після чого було декілька концертних турів за його мотивами. Зараз я хочу зробити свій внесок в освіту дітей на цю тему. А пройдені знання зможемо закріпити в Києві на гала-концертах, так би мовити, у великому колі друзів і своїх кумирів».

Нагадаємо, святкові гала-концерти пройдуть 22 грудня (16:00 та 20:00), 23 та 24 грудня (20:00) у столичному «Палаці спорту». Виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» — команда великих розважальних проектів 1+1 Продакшн під керівництвом Володимира Завадюка, а режисерами-постановниками стануть Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська і Марія Григоращенко, чия частина перформансу для популярної американської артистки Pink викликала фурор у світі. Телеверсію цього яскравого дійства глядачі телеканалу побачать на різдвяні свята.

Доки живі традиції, жива і країна, — впевнена Тіна Кароль.

До «Різдвяної історії з Тіною Кароль» доєднаються кращі артисти нашої країни — MONATIK, «Время и Стекло», The Hardkiss, Дзідзьо, KAZKA, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова», Michelle Andrade, KHAYAT, зірки «Голосу країни», «Жіночий Квартал», учасники «Танців з зірками», оркестр Збройних сил України, ансамбль «Калина» та інші.

Нагадаємо, зірки представили частину своїх виступів у фіналі «Танців з зірками». Пригадуй, як це було: 

Квитки на тепле різдвяне шоу можна придбати на сайті.

Аудіокнига «Різдвяна історія» вже відсьогодні, 6 грудня, доступна для попереднього замовлення в AppleMusic. А її повний реліз відбудеться 19 грудня, у День Святого Миколая.

Читай також інші матеріали про святковий концерт:

1. 

2. 

3.