Юлія Саніна із The Hardkiss розповіла про перший поцілунок зі своїм чоловіком

Юлія Саніна із The Hardkiss розповіла про перший поцілунок зі своїм чоловіком | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка, instagram/the_hardkiss

Різдвяна романтика.

Поділитися:

Вже 22, 23 і 24 грудня у київському «Палаці Спорту» відбудеться атмосферне сімейне шоу про українські традиції «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Під час яскравих концертів найпопулярніші артисти виконають відомі колядки і щедрівки у сучасному аранжуванні.

Однією із зіркових учасниць шоу стане фронтвумен популярного рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка вже представила невелику частину різдвяного перфомансу у фіналі «Танців з зірками». Пригадай, як це було. 

Під час підготовки до «Різдвяної історії» Саніна розповіла також про власні сімейні традиції святкування Різдва. Співачка зізналася, що обожнює проводити свято у колі родини та готувати стіл із 12 страв.

«Для мене Різдво – це справжнє сімейне свято. Кожного року ми традиційно проводили його у бабусі мого чоловіка, але цього Різдва плануємо зібратися вже у нас вдома. Ми дотримуємося традиції, що на святковому столі повинно стояти 12 страв, обов’язково повинна бути кутя».

В нашій сім’ї всі жінки люблять куховарити, тому ми просто розподіляємо, хто що буде готувати. І наш різдвяний стіл зазвичай виходить смачним та багатим.

«На жаль, цього дня у мене не завжди виходить піти в церкву, але мама і бабуся завжди ходять. У різдвяний вечір ми згадуємо тих, кого з нами вже нема», – розповіла Юлія.

Розповідаючи про сімейне святкування, фронтвумен пригадала, що саме на Різдво вона вперше поцілувалася зі своїм чоловіком – гітаристом і креативним продюсером гурту The Hardkiss Валерієм Бебко.

«Найяскравіше Різдво у моєму житті було якраз 10 чи 11 років тому, коли я зустріла Вала. Ми познайомилися 2 січня, а вже на Різдво він покликав мене в гості до своєї бабусі. Це було сімейне святкування і я трохи нервувала, тому що насправді ми були знайомі всього 5 днів. А після застілля ми з ним пішли гуляти і стався наш перший поцілунок», – поділилася Саніна.

Також артистка зазначила, що спеціально для «Різдвяної історії з Тіною Кароль» гурт The Hardkiss переаранжував відому композицію Helpless та поєднав її з колядкою «Щедрик».

«Колядка «Щедрик» відома в усьому світі. Але для «Різдвяної історії...» ми приготували абсолютно нове та незвичайне її виконання – і поєднали пісню з нашим хітом Helpless».

Ці дві композиції ідеально співпали: і за ритмікою, і за мелодією, і за змістом.

«Це і для нас стало справжньої несподіванкою, адже вони звучать як одна єдина пісня. Helpless доносить для глядача те, що інколи буває складно, але після темної ночі завжди приходить сонце і радість. Тому треба зачекати, пережити і бути сильною. У ній є такий позитивний посил про народження і переродження, як і в «Щедрику», – розповіла деталі виступу Юлія.

У різдвяній постановці The Hardkiss візьме участь дитячий хор. Дітки у костюмах маленьких янголів заспівають разом з артисткою та допоможуть створити відчуття різдвяного затишку в усій залі.

До шоу почали готуватися й інші артисти – MONATIK, Время и стекло, DZIDZIO, KAZKA, Беz Обмежень, Олег Скрипка и ВВ, Michelle Andrade, KHAYAT, Жіночий Квартал, зірки шоу «Голос країни» і «Танці з зірками». Вони покажуть глядачам справжній перфоманс з колядками, вертепом, традиційними танцями та незвичайними образами.

Побачити яскраве сімейне шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль» наживо можна 22, 23 та 24 грудня на гала-концертах у Палаці спорту. А телеверсію концерту покаже телеканал 1+1 на різдвяні свята.

Дізнавайся більше подробиць про святковий концерт:

1. 

2. 

3.