Захоплива мелодрама «Родинні зв’язки» матиме продовження

«Родинні зв’язки»: Улюблена мелодрама повертається | Серіал | 1+1

На родину Ісаєвих чекають ще більше «скелетів з шафи».

Поділитися:

Кінокомпанія Star Media на замовлення телеканалу 1+1 розпочала зйомки мелодрами «Родинні зв’язки - 2». Після успіху чотири серійної історії про родину Ісаєвих, творці вирішили продовжити проект на 8 серій.

Продюсерами серіалу від телеканалу 1+1 стали Олена Єремєєва та Дарина Жукова, від кінокомпанії Star Media – Галина Храпко та Влад Ряшин.

«Високі рейтинги першого сезону стали відповіддю, чи буде продовження цієї історії. І, незважаючи на те, що перший сезон закінчився хепі-ендом, нам все одно є, що розповісти глядачеві. Від самого початку в сюжет було закладено багато конфліктів і варіантів їх розвитку, тому концепція другого сезону склалася дуже швидко. У «Родинних зв’язках-2» з'являться нові персонажі, будуть розвиватися нові любовні лінії, а герої переживуть події, які повністю змінять їхні долі. Впевнена, цей сезон також не залишить байдужою нашу аудиторію», – коментує Дарина Жукова, головний продюсер сценарних розробок та супроводу виробництва каналу 1+1.

За сюжетом нового сезону, в родині Ісаєвих нарешті все налагодилось, і життя знову запалало яскравими фарбами. Марія Ісаєва (Ольга Арнтгольц) знайшла свою доньку Анастасію (Аліса Лукшина), на яку одразу після її народження написала відмову. Сама Марія, яка виросла у дитячому будинку, знайшла свою рідну матір Елеонору (Ольга Когут), і тепер вона отримує омріяне материнське тепло та підтримку, яких вона була позбавлена все своє свідоме життя. Чоловік Марії Петро (Сергій Фролов) зміг зрозуміти, а головне, прийняти непросте минуле своєї дружини. Однак родинна ідилія тривала недовго. Фірма, яку очолює Петро, опиняється на межі банкрутства, але порятунок швидко знаходиться – йому пропонують вигідну пропозицію по роботі. Однак інвестором виявляється Станіслав (Олексій Зубков) – перше кохання Марії, і батько Анастасії, якого всі вважали загиблим вже 20 років. І тепер минуле наздоганяє так неминуче, що все летить шкереберть, а звичний світ сім'ї Ісаєвих руйнується.

За словами Галини Храпко, хоча в сюжеті й з’явиться більше екшену та посилиться інтрига, серіал не втратить своєї щирості та емоційності, а відносини між головними героями стануть навіть більш драматичними.

«Наш глядач чимдалі стає вибагливішим. Тому «Родинні зв`язки-2» вимагають подвійної віддачі від кожного на майданчику: як знімальної групи і акторів, які вже закохали в себе глядача, так і тих, хто з’явиться  в нашій історії. Для нас другий сезон – це завжди велика відповідальність. І ми віримо в його успіх», – зазначила продюсер серіалу Галина Храпко.

Режисер серіалу – Володимир Харченко-Куликовський,  оператор-постановник – Євген Адаменко. У ролях:  Ольга Арнтгольц, Сергій Фролов, Аліса Лукшина, Олексій Зубков, Валерій Легін, Ольга Когут, Данило Мірешкін, Олег Коркушко, Ольга Кіяшко, Катерина Тишкевич, Сергій Бережко, Галина Корнєєва та інші.

Прем’єра восьми серійного мелодраматичного серіалу «Родинні зв’язки-2» відбудеться на каналі 1+1. 

Нагадаємо, що прем’єра першого сезону «Родинних зв’язків» відбулася на телеканалі 1+1 у листопаді 2018 року. Стрічка стала найкращою прем'єрною  чотири серійною мелодрамою  2018 року на телеканалі 1+1 та ввійшов у ТОП-3 всіх прем'єрних чотири серійних продуктів осені на українських каналах. Серіал лідирував із рейтингом 3.8% і часткою 13,8% за аудиторією 18-54 (Україна) та за аудиторією 18-54 (50+) з рейтингом 3.7% і часткою 15,0%. Охоплення за аудиторією 4+ (Україна) склало 5.7 млн глядачів.

Як знімаються українські серіали, дізнавайся в відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Дізнавайся, що чекати від 1+1 у новому сезоні:

1. Такого ніхто не чекав: Відома остання трійка учасників «Танців з зірками»

2. Дзідзьо зіграє головну роль у новій комедії 1+1

3. Нові подробиці зйомок українсько-словацького cеріалу «Слов’яни»