Такого ніхто не чекав: Відома остання трійка учасників «Танців з зірками»

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Нова трійка учасників шоу доволі неочікувана | 1+1

Буде гаряче!

Поділитися:

Сьогодні стали відомі всі учасники «Танців з зірками». Так, на паркет вийде акторка і зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець, співачка та ведуча «Життя відомих людей» TAYANNA і яскравий артист, тренер «Голос. Діти» Дзідзьо.

Нагадаємо, що естафету #танціззіркамиchallenge їм передав відомий репер Серьога та олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, молода мама Анна Різатдінова. Хто з зірок шоу-бізнесу прийме сміливий виклик, до останнього залишалося головною інтригою в соціальних мережах. Уже було названо одинадцять учасників проекту та чотирьох претендентів, а залишалося всього три місця. Вибір допоміг зробити головний символ сезону, блискучий дискобол, який визначає, хто ж все-таки стане учасником шоу. Першим дискобол прикотився до Дзідзьо, артист був дуже здивований, побачивши, як чарівна куля привела до нього ще Олену Кравець і TAYANNA. «А танцювати ви вмієте?» – з сумнівами поцікавився співак. Артистки не залишилися в боргу, і станцювали кілька запальних па. Дзідзьо був вражений: «Піду-но я краще репетирувати ...».

«Коли мені передали естафету #танціззіркамиchallenge, я не сумнівалася ні секунди. Я дивилася всі сезони й останні два роки мріяла, що сама одного разу вийду на паркет. Як бачите, мрії збуваються. Незважаючи на те, що раніше я ніде не танцювала, а бальні танці для мене взагалі  «космос», я в неймовірному передчутті. Мені здається, що в танцях я зможу відкрити в собі нові грані», – поділилася співачка і ведуча «ЖВЛ» TAYANNA.

Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла, що від проекту чекає нового досвіду, задоволення і куражу. «Багатого танцювального досвіду в мене немає. У ранньому дитинстві, років у 6, я танцювала в народному ансамблі «Сувенір» в Кривому Розі, а потім, уже після народження старшої доньки, трохи займалася в Київській школі-студії балету «Тодес», просто для себе». Також акторка зізналася, що готова до складних хореографічний постановок, але ось підтримок і трюків поки побоюється.

Артист Дзідзьо сказав, що ще з першого сезону мріяв взяти участь у шоу. «Звичайно, наважитися було не так просто, адже я знаю, що попереду буде багато складних випробувань, але це один з моїх викликів. По життю я їх приймаю і гідно проходжу. А з танцями у мене є своя незакінчена історія. Ще в студентські роки у мене з ними не зав'язалися стосунки. Коли у нас в університеті проходили уроки хореографії, я стояв у сторонці з виразом обличчя: «Ви хочете, щоб я танцював?!». Ось тепер я усвідомив помилку і буду закривати цей гештальт».

Таким чином, сьогодні стали відомі всі 14 зірок, які вийдуть на паркет вже 25 серпня. Нагадаємо, що учасниками грандіозного шоу також стали ведучий каналу 1+1 і шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, акторка «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам по комедії «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копал» і «Кріпосна» - Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV, темпераментний і гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, відомий репер Серьога і призерка олімпійських ігор з художньо гімнастики, молода мама Анна Різатдінова.

З ким зірки вийдуть на паркет, стане відомо вже зовсім скоро.

Дізнавайся більше про нових учасників легендарного шоу:

1. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

2. «Покажи секс – я показую»: Відео учасниці «Танців з зірками» Вікторії Булітко

3. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

Новини по темі