Астролог склала прогноз на шлюб принца Гаррі і Меган Маркл

Астролог склала прогноз на шлюб принца Гаррі і Меган Маркл
gettyimages.com

Езотерик Симона Бородіна розповіла, яким буде шлюб членів королівської родини.

Поділитися:

відбудеться вже цієї суботи, 19 травня. Ізотерик Симона Бородіна стверджує, що внутрішні непорозуміння в сім'ї безсумнівно впливають на стосунки молодих людей: це прослідковується і з недомовок, і з поглядів. Звичайно, бурхливих сцен у відносинах цієї пари найближчі декілька років не буде, проте запальний характер принца і гордовита поведінка Меган можуть поставити під загрозу традиційну форму поведінки королівської родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві весільні сукні і 5 o’clock tea у палаці для всіх: Як Британія готується до королівського весілля

Дитячі мрії про перетворення в казкову принцесу злегка розчарують Меган, коли вона зіткнеться з реаліями світу королівської родини. Тому з’явиться ностальгія за яскравим життям кінозірки, - зауважує астролог. 

Це може занурити молодят у своєрідний світ хаосу і порожнечі. Поки що Гаррі, прагнучи довести правоту королівській родини у своєму виборі, на багато що закриває очі.

Езотерик наголошує, що не можна також проводити паралель між братами, їх нареченими і життям. Повна протилежність характерів, прагнень і бажань спровокує Гаррі на необдумані вчинки: подібне вже було в житті обох братів. Тепер у суперечку, хоче вона того чи ні, втрутиться Меган Маркл. Вона може зіграти роль першої скрипки або мудро поступитися чоловікові, при цьому залишивши в своїй руці смичок. 

Звичайно, всю правду зірки не розкривають, адже кожна таємниця породжує інтерес, а отже, й прагнення, та й ми, особливо не заглиблюючись у подробиці, щиро бажаємо молодим міцного союзу, насиченого справжнього подружнього життя! Швидше за все, їм доведеться довести свою любов, якщо тільки їх не закрутить вир подій та несподіванок. 

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де принц Гаррі та Меган Маркл житимуть після весілля