Батько Меган Маркл не прийде на весілля доньки

Батько Меган Маркл не прийде на весілля доньки
gettyimages.com

Томас Маркл відмовився вести доньку під вінець

Поділитися:

До залишилося 4 дні, і навколо нього розгортається все більше інтриг. Цього разу батько Меган Томас Маркл заявив, що не прийде на весілля доньки. Про це повідомляє видання TMZ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл отримали письмовий дозвіл на шлюб від Єлизавети II

Причиною такого рішення батька нареченої стала серія постановних фото для преси, за які йому чимало заплатили. На світлинах Томас сидить в інтернет-кафе і читає новини про заручини доньки. На іншому фото кравець буцімто знімає з нього мірки для пошиття святкового костюма. Третя світлина показує, як Меган сидить у кафе і читає про визначні пам’ятки Великої Британії, а на четвертій наречена займається з гантелями. 

Батько Меган Маркл стверджує, що погодився на такого роду фотосесію, аби виправити свою репутацію, адже раніше його заскочили за придбанням пива. Такий вчинок батька засмутив Меган, тому він вирішив не йти на весілля доньки, аби уникнути незручностей.  

Це вкрай особисте питання для Меган Маркл у передвесільні дні, - прокоментував ситуацію Кенсінгтонський палац. 

Крім того, з’явилась ще одна новина від родини Меган Маркл. Нещодавно її брат у відкритому листі назвав весілля сестри найбільшою помилкою в історії і навіть попросив принца Гаррі скасувати весілля. Однак вже через тиждень Том написав лист, у якому просить запросити його на весілля. Про це повідомляє видання In Touch. У листі Том натякає на те, що Меган запросила на церемонію лише батьків, а про інших родичів забула. 

«Мег, я знаю, що я не ідеальний, як і всі інші в нашій родині, ти сама це розумієш. Але хороші, погані або ідеальні, ми це єдина родина, яка у тебе є. Мої почуття ранить те, що я не запрошений на весілля разом з рештою сім'ї. Але ще не надто пізно послати запрошення мені та іншим членам родини», - написав Том.

Брат Меган також зауважив, що важливо, аби вся сім’я нареченої була на весіллі, щоб подарувати їй свою любов та підтримку. Наприкінці листа Том побажав сестрі всього найкращого і додав, що бажає їм з Гаррі довгих літ подружнього життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог склала прогноз на шлюб принца Гаррі і Меган Маркл