Битва суконь: Яке королівське весільне вбрання вам до вподоби

Голосуйте за весільні образи принцеси Діани, Кейт Міддлтон або Меган Маркл.

Поділитися:

Минулої суботи, 19 травня, світ спостерігав за королівським весіллям . Чи не найбільше обговорень було довкола святкових образів нареченої. Меган змогла вразити – простотою та елегантністю. Для вінчання вона обрала лаконічну сукню від Givenchy. При цьому її образ мав цікаві деталі. Як ось п’ятиметрова фата була декорована вишитими вручну квітами. Кожна з 53 квіток символізувала країну співдружності Британії. Доповнювала образ витончена тіара – подарунок королеви Єлизавети. Пізніше наречена змінила вбрання, поставши у довгій білій сукні з оголеними плечима від дизайнерки Stella McCartney.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл готується стати мамою

Весільні образи Меган Маркл яскраво відрізнялися від образів Кейт Міддлтон. Остання виходила заміж за принца Вільяма у розкішній пишній сукні від Alexander McQueen. Класичний фасон, V-подібний виріз, А-силует, довгий шлейф і ніжні ґудзики – такою була сукня Кейт. Після офіційної церемонії герцогиня продовжила святкування у довгій сукні кольору айворі та ангоровому балеро.

Вбрання Кейт Міддлтон стало зразком весільних суконь на багато років. І я впевнена, що сукня Меган Маркл також задасть тренд на багато років уперед, – переконана стиліст Анна Пономаренко.

Натомість у 80-х роках, коли відбувалося весілля Діани, була мода на пишні сукні. Тож не дивно, що улюблениця багатьох принцеса Діана стала під вінець у пишній, так званій сукні-торті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівський стиль: 7 найкрасивіших весільних суконь

А яка весільна сукня подобається вам? Голосуйте!

 

poll_content_225

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найзірковіші гості королівського весілля (фото)