Королівські оглядини: Як королева Єлизавета відреагувала на знайомство з обраницею принца Гаррі

Принц Гаррі офіційно представив свою кохану Меган Маркл усій родині

Поділитися:

Радісна подія у житті королівської родини відбулася 3 вересня на сімейному відпочинку в Шотландії. Принц Гаррі нарешті познайомив наречену Меган Маркл з бабусею. Крім того, Гаррі представив свою дівчину батькові принцу Чарльзу і мачусі Каміллі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон чекає на третю дитину

Варто зауважити, що Меган не повністю відповідає монаршим вимогам: вона розлучена, а цього англіканська церква категорично не приймає для обранців членів королівської сім'ї. Більше того, Меган Маркл - іноземка, вона народилася в США. Хоча її батько і має змішану англійську та ірландську кров, Меган залишається простою американською дівчиною.

Раніше подруга принца Гаррі була одружена з кінопродюсером Тревором Енглесоном, проте вони розлучилися після семи років стосунків. Саме в 2016-му Маркл познайомилася із членом британської монаршої родини. 

Не зважаючи на всі обставини, згода королеви на знайомство з обраницею Гаррі означає, що вона благословила шлюб свого молодшого онука з актрисою. 

Однак, навіть давши своєму онукові дозвіл на шлюб, Єлизавета ІІ не зможе бути присутньою на церемонії одруження, як це було і з принцом Чарльзом. Як британський монарх королева Єлизавета II є номінальним главою англійської церкви. У королеви є певні обмеження на відвідування весільної церемонії члена королівської сім'ї з розлученою людиною.

«Все пройшло добре. Без сумніву, Меган зустрінеться з королевою ще не раз. Вона чудово вписується в сім'ю. Різниця в походженні не має абсолютно ніякого значення », - заявив інсайдер.

Цікаво, що герцогині Кейт МіддлтонШкільне меню принца Джорджа: Що їсть на ланч найвідоміший у світі малюк знадобилося цілих п'ять років, щоб її представили королеві, а зірка серіалу «Форс-мажори» вже через півтора року стосунків з Гаррі познайомилася з Її Величністю. Однак, за словами журналістів, Меган дуже перенервувала перед початком знайомства. 

Варто також зазначити, що Меган Маркл ще не представлена королеві особисто (тільки по документації), адже згідно з умовами протоколу, це можливо лише після офіційного оголошення про заручини. Залишається тільки чекати на той момент, коли принц Гаррі і Меган Маркл потішать своїх шанувальників довгоочікуваною новиною про майбутнє весілля.

Королівське весілля закоханих прогнозують на наступний рік, однак на найважливішій події в житті принца Гаррі не буде головної жінки у його житті - матері принцеси Діани. 

Мати принца загинула, коли йому було лише 12 років. Між ними завжди був особливий зв’язок. 

Роман принца Гаррі та Меган вже півтора роки вважається одною з найобговорюваніших тем у світовій пресі. На даний час шанувальники пари ще з більшим нетерпінням чекатимуть на нові подробиці та свіжі фото пари. 

Відомо, що з 22 по 30 вересня принц приїде в Торонто, де проходитимуть ігри Invictus. З 2014 року ці міжнародні змагання військових, які стали інвалідами, проводяться в різних країнах саме за його ініціативою. Очікується, що саме на іграх відбудеться перший офіційний вихід пари у світ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівський кухар розкрив секрети дієти принцеси Діани