Принц Гаррі запросив на своє весілля двох колишніх

Як відреагувала на таку витівку наречена Меган?

Поділитися:

Стало відомо, що принц Гаррі запросив на власне весілля своїх екс-подружок. Про це повідомляє американське видання Harper’s Bazaar. Серед гостей весілля принца Гаррі та Меган Маркл будуть дві колишні дівчини нареченого - 32-річна Челсі Дейві та 29-річна Крессіда Бонас. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон vs Меган Маркл: Хто вам миліший?

Якщо вірити інсайдерам, з обома красуня принц Гаррі зберіг дружні стосунки. А майбутня дружина принца Меган зовсім не проти такої дружби. 

«Не думаю, що Меган дуже через це переживає. Челсі і Крессіда - хороші подруги Гаррі. Перед тим, як запрошувати їх на своє весілля, він переконався, що між ними не залишилося образ, і всі почуття залишилися в минулому». 

Із моделлю Крессідою Бонас Гаррі зустрічався майже два роки. За чутками, він хотів одружитися із нею. Дівчині тоді було 24 роки, і вона була ще не готова створювати сім'ю. 

 

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

А от з Челсі Дейві в принца Гаррі був найдовший роман. Він тривав 6 років. За цей проміжок часу пара кілька разів сходилась і розходилась. В 2011 разом із Челсі принц Гаррі був на весілля брата принца Уільяма та герцогині Кейт Міддлтон. 

 

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

Нагадаємо, що весілля 33-річного принца Гаррі та 36-річної Меган Маркл відбудеться 19 травня цього року. На одній із найочікуваніших подій року буде більше 800 людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фільмів про британську королівську родину, від яких не відірватися