Стало відомо, хто поведе Меган Маркл до вівтаря

Стало відомо, хто поведе Меган Маркл до вівтаря
gettyimages.com

І це не її мама або ж принц Вільям.

Поділитися:

Декілька днів поспіль крутилася інтрига навколо запитання, хто ж поведе наречену британського принца Гаррі Меган Маркл до вівтаря. Адже раніше батько нареченої Томас Маркл відмовився вести свою доньку Меган до вівтаря і взагалі не буде присутнім на весіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестра Меган Марк потрапила у ДТП

Західні джерела також стверджували, що Томас бажає, аби до вівтаря вела доньку її мати - Доріа Регланд. Раніше Гаррі та Меган обговорювали це питання. Серед кандидатів були мама нареченої та брат Гаррі принц Вільям. Однак тоді наречені вирішили, що будь-який з двох варіантів буде порушенням традиції. 

Однак вже сьогодні на офіційній сторінці королівської родини у Twitter з'явилось офіційне повідомлення про те, що Меган Маркл попросила провести її до вівтаря принца Чарльза, батька Гаррі та Вільяма. 

Принц Вельський радий, що зможе вітати міс Меган Маркл у королівській родині таким чином, - додано у заяві. 

Нагадуємо, що причиною відмови батька нареченої провести доньку до вівтаря стала серія постановних фото для преси, за які йому чимало заплатили. Батько Меган Маркл стверджує, що погодився на такого роду фотосесію, аби виправити свою репутацію, адже раніше його заскочили за придбанням пива. Такий вчинок батька засмутив Меган, тому він вирішив не йти на весілля доньки, аби уникнути незручностей. Крім того, чоловік нещодавно виписався з лікарні після інфаркту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про принца Гаррі та Меган Маркл активно обговорюють у мережі