Промо-кампанія «1+1» здобула золото конкурсу PromaxBDA Europe Awards 2017

Розщеплені на атоми
Дивись відео

14 березня 1+1 отримав золото міжнародної премії PromaxBDA Europe Awards 2017 за промо-кампанію фільму «Розщеплені на атоми».

Поділитися:

За перемогу у категорії «Кампанія спеціальної події» робота маркетинг-команди 1+1 медіа змагалась з Discovery Communications Germany, NBC UNIVERSAL Germany та іншими.

За словами Олени Мартинової, маркетинг директора «1+1 медіа», ідея промо-кампанії до фільму про Чорнобиль була настільки емоційно сильною, що розгорнулася до масштабів повноцінного маркетингового проекту. Було очевидно, що ця трагедія – важка і болюча тема для усіх без виключення.

Отримати таку престижну нагороду – величезна честь для кожного з нас. Ми пишаємося також і результатами маркетингової кампанії, і відгуками нашої аудиторії про фільм. Але, відверто кажучи, усі ми живемо з думкою, що краще б нічого цього ніколи не відбувалося, і краще б того самого Дня, коли ми втратили все, в нашій спільній історії не було, – каже Олена Мартинова.

Для промо-кампанії фільму «Розщеплені на атоми» маркетинг-командою було знято окремий відеоролик, а також проведено міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все».

Вона полягала у запуску сайту, на якому погодинно відображалися події, що відбувались до і після Чорнобильської катастрофи, та ротації соціального відеоролику, який протягом доби виходив в ефірі телеканалу 1+1 й в хронологічній послідовності відтворював події, що відбулись 30 років тому, розповідаючи про жахливі наслідки трагедії.

Відзнака PromaxBDA Europe Award є однією з найпрестижніших винагород в напрямку дизайну, маркетингу та відеовиробництва. Щорічно її лауреатами стають світові лідери медіасфери. 

Новини по темі