До дня пам’яті Чорнобильської трагедії "1+1 Україна" покаже документальний фільм “Розщеплені на атоми”

Розщеплені на атоми
Дивись відео
1+1 Україна покаже фільм Розщеплені на атоми до дня пам’яті Чорнобильської трагедії 1+1

Не пропустіть!

Поділитися:

26 квітня, у день пам’яті Чорнобильської трагедії, о 22:50 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть документальну драму "Розщеплені на атоми". Фільм містить документальні кадри, які були зняті в зоні відчуження, місті Прип'ять, в безпосередній близькості до атомного реактора, а також художню реконструкцію подій тих часів. Автором фільму є журналістка та телеведуча Світлана Усенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День пам'яті Чорнобильської катастрофи: що важливо пам'ятати про трагедію

розщеплені на атоми 1+1

Очевидці та учасники трагічних подій розкажуть про те, що насправді відбувалося під час катастрофи в перші дні ліквідації. Авторам фільму вдалося отримати унікальні матеріали судової справи щодо розслідування причин Чорнобильської катастрофи, які зберігалися в росії. Крім того, директор Чорнобильської АЕС вперше після багатьох років мовчання погодився на розмову з журналістами.

Також стрічка розповість історію Людмили Ігнатенко, чий чоловік був одним з перших ліквідаторів пожежі на ЧАЕС. Через події тієї ночі жінка втратила все – коханого чоловіка, новонароджену дитину та дах над головою. Історія Людмили через декілька років після виходу драми “Розщеплені на атоми” на екрани лягла в основу культового серіалу «Чорнобиль» на HBO.  Інша сюжетна лінія розповідає про родину Калугіних – одну з тисяч подібних родин, які залишають помешкання у Прип'яті ще не розуміючи, що їхнє життя змінилось назавжди, а шляху назад не буде ніколи.

розщеплені на атоми 1+1

Картинка “Розщеплені на атоми” отримала премію «Телетріумф» у номінації “Документальний фільм/серіал”, “Дизайн програми”, “Режисер документального фільму/серіалу”.

Не пропустіть фільм "Розщеплені на атоми" 26 квітня о 22:50 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

розщеплені на атоми 1+1

Новини по темі