Олександр Пікалов стане учасником «Розсміши коміка»

Олександр Пікалов стане учасником «Розсміши коміка»

Актор намагатиметься розсмішити своїх колег.

Поділитися:

Цієї суботи, 19 жовтня, на каналі 1+1, о 18:30 проти суддів шоу «Розсміши коміка» позмагається команда з Дніпра, яка зароблятиме гроші на ляльковий театр «Ін».

До складу команди увійшли: актор Студії «Квартал 95» Олександр Пікалов, тріо Валерія Товстолес, Аліна Кошарна і Катерина Воронова, Влад Галицький, дует Володимир Мартинець та Ілля Бартуаль, а також актори «Жіночого Кварталу» Володимир Шумко і Валентин Міхієнко.

Автор і актор студії «Квартал 95» Олександр Пікалов вирішив виступити в популярному форматі «прожарка». Він одразу попередив, що буде читати жарти з листа, щоб не дивитися в очі своїм колегам — Юрію Ткачу та Євгену Кошовому.

Пікалов пожартував, зокрема, і про свого старого друга: 

Щоб стати ведучим «Ліги Сміху» Євгену Кошовому довелося дуже довго, плідно і завзято нічого не робити.

А яку суму вдалося виграти акторові, дивися в ефірі 1+1 19 жовтня о 18:30.

Нагадаємо, в цьому сезоні у програмі відбулися зміни. Тепер команди гумористів будуть заробляти своїми жартами на добрі справи. Весь виграш вони віддадуть на благодійність, а конкретніше — на вирішення тих чи інших проблем міста або області. Якщо протягом хвилини ніхто з коміків не засміється, хлопці-учасники зможуть забрати гроші, які встигли заробити до цієї хвилини. Таким чином, виграш стає фіксованим.

В ефірі «Сніданку з 1+1» Юрій Ткач розповів, що керівники соціальних проектів повинні будуть звітувати, як були використані зароблені кошти. Актор Студії «Квартал 95» Степан Казанін особисто контролюватиме реалізацію тих чи інших соціальних проектів. До речі, перед вибором доброї справи для шоу Казанін відвідав героїв, щоб вибрати найважливіші проекти в кожному місті. Дізнайся подробиці: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.