Як Потап допоміг Каменських стати ведучою «Розсміши коміка. Діти»

Популярна співачка розповіла, що насправді відбувається за лаштунками комедійного проекту та яка роль Потапа на «Розсміши коміка. Діти».

Поділитися:

Володимир Зеленський і Євген Кошовий шукають дітей із найкращим почуттям гуморуУ програмі «Сніданок з 1+1» популярна співачка та незмінна ведуча програми «Розсмішм коміка. Діти» Настя Каменських розповіла, що відбувається за лаштунками шоу та чим здивують дітлахи у новому сезоні.

Читайте також: Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень.

Настя Каменських з дитинства виховувалась у творчій родині: мама була співачкою хору, а тато - концертним директором колективу. Під впливом батьків донька почала серйозно займатися вокалом, а у 6 років пішла навчатися до музичної школи.

Сьогодні її знає вся Україна. Настя Каменських стала не лише популярною співачкою, а й з недавніх пір успішною телеведучою на дитячій версії проекту «Розсміши коміка».

Співачка впевнена, що її запросили на цю роль не випадково, адже з гумором тісно пов’язана її професійна кар’єра у гурті.

Я ж працюю з Потапом, тому мені здається гумор від мене нікуди не йшов. Я думаю, що мене запросили на цю роль, тому що я в деякому розумінні асоціююсь з дітьми, - каже Настя Каменських.

Колеги зірки - Євген Кошовий та Володимир Зеленський - зізнаються, що Настя має особливий контакт із дітьми, вони її дуже люблять. Настя Каменських в свою чергу запевняє, що обожнює цю нову роль.

Мені дуже подобається бути ведучою. Більш того, чесно скажу, я часто підігрую дітям. У нас дуже талановиті діти, - зізнається зірка.

Читайте також: Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень.

На плечах солістки популярного українського гурту лежить відповідальність не тільки справедливого судді, а й надійної підтримки для малечі. Зірка впевнена, що у цьому її місія на проекті.

Дитина повинна знати, що у неї є людина, яка її підтримає. Навіть якщо ця хвилина пройде і ніхто не засміється, то є можливість і шанс, що «тьотя Настя» допоможе і спробує переконати суддів та глядачів у перемозі учасника, - сміється співачка.

Настя Каменських розповіла, що в дитинстві і сама була дуже активною дитиною, вже тоді проявлялись її творчі нахили.  

В дитинстві я була шибайголовою «відірви і викинь». Я балувалась, жартувала, танцювала, сміялась, співала. Так натанцювалась, що стала артисткою, - переконує зірка.

Ведуча шоу «Розсміши коміка» Настя Каменських також поділилася секретами свого раціону та занять спортом. Щоранку зірка прокидається о 5:00, аби побігати у парку та потренуватися.

Це величезна праця вставати щоранку, мати гарний вигляд, давати і дарувати хороший настрій. Взагалі потрібно лягати рано і прокидатися рано, для того, аби бути молодою і красивою, а також займатися спортом, адже це - запорука міцного здоров’я, - переконує Настя Каменських.

Читайте також: Настя Каменських поділилася рецептом дієтичних млинців.

Дивіться сьогодні о 20:20 на каналі 1+1 початок другого сезону проекту «Розсміши коміка. Діти».