«Квартал 95» та канал «1+1» запускають онлайн-проект «Комік. Діти»

«Квартал 95» та канал «1+1» запускають онлайн-проект «Комік. Діти»
1plus1.ua

Найсмішніші відео покажуть на Kvartal TV та в соцмережах Кварталу та «1+1», а переможців запросять в проект «Розсміши коміка. Діти»

Поділитися:

Усім відомо, що діти - квіти життя. І діти, і квіти радують. А іноді смішать. У перші дні весни студія «Квартал 95» спільно з «1+1» запускають онлайн-проект «Комік. Діти», переможців якого покажуть в ефірі каналу Kvartal TV.

Ми збираємо відео-ролики хронометражем до 1 хвилини, в яких діти у віці від 3 до 14 років дивують, розчулюють і смішать. Головний критерій відбору - контент відео-ролика повинен бути добрим та смішним. І авторським - тобто, повинен бути створений особисто тими, хто бере участь в проекті. Смішним відео повинно бути не тільки на думку батьків, родичів і друзів дитини, а й журі. До складу журі увійдуть співробітники студії «Квартал 95», що працюють над проектом «Розсміши коміка» і «Розсміши коміка. Діти», а фіналістів місяця оберуть особисто Володимир Зеленський і Євген Кошовий.

Проект стартує 10 березня - в день прем'єри нового сезону «Розсміши коміка. Діти».

Офіційні правила участі в проекті опубліковані на сайті студії «Квартал 95». Все відео-ролики можуть бути зняті на будь-які пристрої - камеру, мобільний телефон або планшет. Хронометраж не повинен перевищувати 60 секунд. Ролики можна відправляти на адресу komikdity@ukr.net

Перед цим потрібно обов'язково ознайомитися з умовами проекту, опублікованими на сайті студії «Квартал 95». Якщо відео проходить попередній відбір, з тими, хто його надіслав, зв'яжуться організатори конкурсу.

Після попереднього відбору ролики будуть опубліковані на офіційних сторінках студії «Квартал 95»  та каналу «1+1» в соцмережах з хештегом #komikdity. Ті ролики, що протягом тижня наберуть найбільшу кількість лайків, стають фіналістами проекту. Серед усіх фіналістів переможців місяця обирають Володимир Зеленський і Євген Кошовий, саме ці ролики будуть показані в ефірі каналу Kvartal TV після отримання дозволу від авторів на демонстрацію відео-роликів.