Юрій Ткач готувався до проекту «Розсміши коміка. Діти» понад чотири роки

Юрій Ткач  чотири роки готувався до проекту Розсміши коміка Діти
1plus1.ua

Новий суддя дитячого гумористичного проекту поділився першими враженнями від суддівства.

Поділитися:

2-го березня на 1+1 відбулася прем’єра нового сезону Розсміши коміка. Діти від студії Квартал 95. Це гумористично-розважальне шоу, в якому діти доводять, що вміють жартувати не гірше, ніж дорослі й досвідчені коміки. Другий випуск глядачі телеканалу побачать вже цієї суботи о 18:30.

Четвертий сезон проекту стартував із новим суддею ― компанію Жені Кошовому склав актор і гуморист Юрій Ткач, відомий глядачам телеканалу з Ліги сміху. Актор зізнався, що його переповнюють емоції від спілкування з маленькими учасниками:

Я дійсно вражений тим, що діти вміють розсмішити дорослих і досвідчених коміків, які вже, здається, ні з чого не мають сміятися.

А коли на сцену виходять чотирирічні діти, то їм навіть не обов’язково розповідати жарти, написані дорослими. Варто вийти і просто щось сказати. Упевнений, зі мною погодяться батьки всього світу».

Також Юрій Ткач розповів, як і скільки готувався до «Розсміши коміка. Діти»:

«Проект, в якому беруть участь дітки, ― дуже особливий. Тут створюють атмосферу, яка розвіює їхні хвилювання. За кулісами ми з Настею Каменських та Женею Кошовим багато сміємось, граємо й обіймаємось із малечею. А головне ― робимо це щиро й самі отримуємо задоволення. 

До ролі судді в «Розсміши коміка. Діти» я готувався чотири з половиною роки. Саме стільки моїй донечці Лізі.

Я вкладав у неї все найсвітліше, тепле і веселе, спостерігав за реакцією на певні слова й дії, вчився розуміти психологію малюків».

Нагадаємо, що команда проекту провела кастинги у десяти містах України, шукаючи найталановитіших діток. Також відбір проводили у Білорусії, оскільки отримали багато листів від дітей, які мріють стати учасниками гумористично-розважального шоу, ―  до проекту потрапили чотири маленькі коміки з цієї країни.

Дивіться новий випуск «Розсміши коміка. Діти» 9-го березня о 18:30 на 1+1.