10 головних кінопрем'єр листопада

5 фільмів у прокаті, які не варто пропускати в листопаді
foxmovies.com

Ці кінострічки надихають!

Поделиться:

Листопад багатий на кінопрем'єри. Ми відібрали топ-10 найкращих фільмів цього місяця, що привертають увагу з перших секунд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

«Тор: Раґнарок», 2 листопада

Продовження пригод безстрашного Тора, сина бога Одіна, у новій кінострічці «Тор: Раґнарок» знімалося під керівництвом режисера Тайка Вайтіті. Асґард у небезпеці, бо вогняний демон Суртур вирішив здійснити давнє прородство і знищити усі дев’ять світів. Заручившись підтримкою свого друга Халка, Тор вирушає рятувати всесвіт. 

«Вбивство у “Східному експресі”», 9 листопада

Це нова екранізація відомого роману Агати Крісті під керівництвом режисера Кеннет Брана. Сюжет кінострічки розповідає, як детектив запідозрив у вбивстві пасажирів «Східного експресу». Ролі у фільмі виконали відомі голлівудські актори: Джонні Депп, Пенелопа Крус, Віллем Дафо, а також всесвітньо відомий артист балету Сергій Полунін. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносний режисер зняв фільм про українського танцівника

«Подвійний коханець», 2 листопада

Молода дівчина Хлоя страждає від постійної депресії. Вона вирішує покінчити із цим і записується на прийом до психотерапевта лікаря Пола. Між лікарем та його пацієнкою виникає симпатія. Згодом закохані вирішують жити разом. Пол знає усе про свою половинку, та чи відкриє він свої таємниці Хлої?

«Дикун», 2 листопада

Кінострічка режисера Едуарда Делюка розповідає про життя та діяльність художника-імпресіоніста Поля Гогена. Митець втомився він рутинного життя у Парижі і вирішив шукати натхнення на іншому кінці світу - острові Таїті. Саме там він зустрічає свою неперевершену музу - дикунку Техуру. 

«Стрімголов», 9 листопада 

Фільм «Стрімголов» - дебютна робота українського режисера Марини Степанської. Ця історія відображає життя України після Революції гідності. Головний герой музикант Андрій повернувся додому із навчання в Швейцарії. Хлопець лікувався від алкогольної залежності. Одного дня він зустріне Катю, кохання до якої принесе в його життя зміни. 

«Субурбікон», 16 листопада

Містечко Субурбікон розташоване у самому центрі Сполучених Штатів. Його вважають маленьким раєм, адже довкола лише приємні люди, затишні будиночки та прибрані вулиці. Влітку 1959 року сюди переїхала сім’я Гарднера Лоджа, однак цю родину не полюбили місцеві жителі. 

«Коко», 23 листопада

Новий мультфільм режисера «Історії іграшок- 3» Лі Анкріча та студії Pixar розповідає історію, що трапилася у мексиканське свято День мертвих. 12-річний Мігель обожнює усе секретне і покладе чимало зусиль, аби дізнатися цікаву таємницю. Хлопчик спробує оживити свого мертвого кумира - відомого музиканта. 

«Межа», 16 листопада

2007 рік. Словаччина на порозі вступу до Шенґенської зони. Ватажку контрабандистів Адаму все це лише ускладнює життя, в якому й без того проблем не бракує. Як і будь-який досвідчений мафіозі, Адам розуміє, що разом із великими грошима та наркотиками приходять великі проблеми. Схоже, що взяти ситуацію під контроль цього разу буде не так просто, адже звичаї на кордоні України та Словаччини вже ніколи не будуть такими, як раніше.

«З любов'ю, Вінсент», 23 листопада 

«З любов'ю, Вінсент» - це спільна робота Великобританії і Польщі. Картина створювалася близько семи років. Це перший у світі фільм, намальований олійними фарбами. Спочатку фільм був знятий на плівку на зеленому тлі, після чого частини фільму віддали художникам на опрацювання в стилі робіт Вінсента Ван Гога. Українська команда створила 15 хвилин фільму, намалювавши понад 9 тисяч картин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 українських художників взяли участь у створенні унікального фільму про Ван Гога

«Тіло і душа», 30 листопада 

Кінострічка «Тіло і душа» угорської режисерки Ільдіко Еньєді цього року здобув головну нагороду Берлінського кінофестивалю. Сюжет фільму розповідає історію пари, яка бачить одні й ті самі сни, проте не може бути разом у реальному житті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 культових танців у кіно, які всі хочуть повторити