Насичені вихідні: що робити у Києві цієї суботи та неділі

У столиці відбудеться чимало цікавих заходів, до того ж погода дозволяє проводити час просто неба.

Поделиться:

Нарешті настав час для відпочинку. У ці осінні вихідні ви зможете насолодитися часом наодинці з собою, прогулятися вечірнім містом, відвідати цікаву подію або ж подивитися улюблену програму. Обирайте своє і насолоджуйтесь відпочинком!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 мальовничих місць в Україні, де варто відпочити на вихідних

Сніданок. Вихідний

Почати вихідні рекомендуємо разом з чарівними ведучими нашої ранкової програми, яка виходить в ефір з восьмої ранку. У прямому ефірі нас вчитимуть варити моцарелу, Андре Тан допоможе визначити, які саме светри у моді цієї осені, а у рубриці “Солодка неділя” (звісно, у неділю) Валя Хамайко приготує ватрушки з гарбузом.

Велике грузинське свято у Ботанічному саду ім. Гришка

На гастрономічно-фольклорному святі у суботу та неділю, з 12:00 до 20:00 традиційними грузинськими стравами пригощатимуть близько 40 ресторанів, покажуть фотографії Марини Карпій (дивовижно талановитої дівчини, котра, до речі, вийшла заміж за справжнього грузина та живе між Грузією і Україною). На Святі влаштують декілька зон для селфі, малечу розважатимуть на ігрових майданчиках, а у VR-окулярах можна буде пройти тур по Тбілісі та Батумі. А для тих, кому не до розваг, проведуть лекції «Грузинського університету».

Веганський фестиваль Kyiv Vegan Boom на Десятинній, 125 ідей надсмачних ход-догів, які можна приготувати на вихідних

Дарма ви думаєте, що на фестивалі пропагують веганське харчування. Місія заходу – популяризація відповідального споживання товарів. Окрім веган-маркету та вегетаріанського фудкорту на території фестивалю пройдуть цікаві лекції (про тенденції екологічного виробництва у fashion-індустрії, корисні та цілющі властивості клітковини, правила формування толерантного суспільства тощо), проведуть показ циклу соціальних рекламних роликів. Окремої уваги заслуговує програма музичної сцени.

Серіал Субота на 1+1

З 12:00 до 16:05 ми покажемо перші серії нашого нового комедійного серіалу, знятого Семеном Горовим. За сюжетом до подружжя Каблукових, які збиралися побути на самоті і відзначити річницю шлюбу, приїздять раптові і не зовсім бажані гості – родичі. Які кумедні ситуації та несподівані відкриття чекають на героїв – дивіться на 1+1.

Прогулянка нічним Києвом

Група ентузіастів вирішила пройти усім Києвом пішки! Це, уявіть, 30-40 км! Починається прогулянка пізно ввечері в суботу біля станції метро Червоний хутір, а закінчиться на Виноградарі. Група переходитиме Дніпро мостом Патона, йтиме по набережній, гулятиме Подолом, їстиме вуличну їжу та робитиме зупинки за вимогою. Долучайтеся до прогулянки на сторінці заходу в Facebook. Дійсно, коли ще ви матиме можливість прогулятися нічним Києвом з веселою компанією?

Марафон з нагоди 80-річчя Валентина Сильвестрова у Plivka

У відомій київській арт-локації два дні – 30 вересня і 1 жовтня – святкуватимуть ювілей видатного українського композитора Валентина Сильвестрова. Різні музиканти та музичні колективи виконуватимуть твори Валентина Васильовича. Сильвестров – справжня зірка сучасної академічної музики, один з найвидатніших сучасних композиторів пост-авангардистів. В його активі – хорові твори, вісім симфоній, три струнні квартети та музика до декількох фільмів Кіри Муратової.

Танці з зірками

Як завжди, у неділю, о 21:00 погляди усіх телеглядачів будуть прикуті до екранів, тому що на них чекає черговий прямий ефір нашого яскравого шоу.  У шостому епізоді зіркові учасники поміняються партнерами. Для когось ця новина стала радістю, а для когось – неприємним сюрпризом. Який партнер дістанеться кожній з зірок, і яка пара станцює на паркеті шоу востаннє – дізнаємося вже цієї неділі. Не пропустіть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутися