Опитування: хто ви з персонажів серіалу "Ціна втечі"

Ціна втечі
Хто ви з персонажів серіалу "Ціна втечі": опитування

Дізнайтеся, на яких героїв з серіалу "Ціна втечі" ви найбільше схожі.

Поделиться:

З понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" показують драматичний серіал "Ціна втечі". У стрічці розкажуть історію сироти Марти, яка понад усе мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне — кохання. Марта з дитинства жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Життя дівчини змінюється, коли її намагаються видати заміж силоміць. Не бажаючи миритись з цим, Марта вирішує взяти справи у свої руки й тікає з весілля. Вона готова подолати всі труднощі, щоб знайти свій шлях, а також дізнатись правду про справжню родину.

19 лютого вийшли перші два епізоди серіалу, завдяки яким глядачі познайомилися з історією головної героїні та персонажами, що її оточують. Пропонуємо пройти опитування та дізнатися, на яких героїв ви найбільше схожі. Оберіть притаманні риси та дізнайтеся відповідь під тестом.

 

poll_content_970

 

Результат опитування

►Якщо ви обрали перший варіант, то схожі на головну героїню Марту. Найбільше дівчина прагне відшукати своє щастя, затишок, рідних та головне – кохання. З дитинства вона жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її єдиною опорою і надією стала вчителька Євгенія Євгенівна, яку Марта вважала своїм янголом-охоронцем.

►Якщо ви обрали другий варіант, то у вас є риси, які притаманні Євгенії/Марія. Життя колишньої бухгалтерки обертається з ніг на голову, коли її керівника саджають до в'язниці. Закохана працівниця, попри невзаємні почуття, не покидає чоловіка. Вона йде на ризик, змінює ім'я, аби потурбуватися про нього та його доньку.

►Якщо ви обрали третій варіант, ви схожі на Роберта. Спроби будувати бізнес нечесним чином призвели до того, що він втратив найголовніше — родину. Тож, будьте обачні у пошуках свого щастя. Попри негативні риси, чоловік дуже любив дружину і прагне возз'єднатися з донькою.

Дивіться перші дві серії "Ціни втечі" на сайті 1+1.

Новости по теме