12 найромантичніших пар із серіалів 1+1

Найкращі мелодрами каналу 1+1
1plus1.ua

Підбірка найзворушливіших історій кохання, які подарують романтичний настрій.

Поделиться:

Моніка Белуччі закохалася у відомого актораЗакохатися дуже легко, а от вберегти кохання від лихих поглядів та випробувань долі буває тяжко. Згадуються слова Л. Толстого: «Усі щасливі сім'ї схожі одна на одну, кожна нещаслива по-своєму». Через які перешкоди довелося пройти героям українських серіалів та чи зуміли вони пройти їх разом, не втративши любов, дізнавайтеся далі. 

КАТЕРИНА

Катерина і Микола

Катерина впродовж тривалого часу зустрічалася зі звичайним сільським хлопчиною – Миколою. Відомий актор, що приїхав на зйомки до їнього села, перевернув життя дівчини. Для артиста Катерина стала черговою перемогою, а от її доля змінилася назавжди: Микола поїхав в АТО, Катерина завагітніла, а батьки від неї відмовилися.

Залишившись геть одна, Катерина ладна була завершити свою історію, як у поемі Шевченка. Проте Микола, який завжди її кохав, повернув її до життя та знову навчив кохати.

День святого Валентина: Оригінальні способи зізнатися в коханніСТОЛІТТЯ ЯКОВА

Яків та Уляна

Яків з дитинства був закоханий в Уляну. Проте не зважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю. Доля понівечила життя героїв, проте вони зуміли зберегти свою людяність.

Незважаючи на те, що Бог створив для Якова та Уляни різні сім'ї, їхнє кохання жило до останнього подиху.

Стали відомі причини розлучення Мартіна Фрімена із дружиноюЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ

Маргарита і Рустам

У центральну лікарню провінційного міста, де одним із провідних лікарів-хірургів працює молода, красива та вольова жінка Маргарита Сергіївна, приїздить талановитий лікар-хірург Рустам. Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських часів.

Почуття між давніми закоханими спалахують з новою силою, і Маргарита Сергіївна опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя. Змагається з Рустамом та бореться за прихильність Маргарити провідний хірург лікарні та улюбленець жінок Максим. 

ОСТАННІЙ МОСКАЛЬ

Валера і Ксеня

Москаль Валера приїжджає до села Великі Вуйки, тікаючи від московських проблем. Гуцульське життя здається йому надто простим та нудним, однак зустріч із вчителькою Ксенією перевертає його уявлення. Проте за серце дівчини змагається й місцевий хлопець Дзюнь.

Батько дівчини категорично проти стосунків дочки з москалем. То ж, кому віддасть свою любов Ксенія та чи піде вона проти волі батька, дивіться у двох захоплюючих сезонах серіалу «Останній москаль».

СЕЛО НА МІЛЬЙОН

Катерина і Дмитро

Троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою — вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села Куляби і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Стосунки Дмитра та Каті розгортаються на фоні відчайдушної гонитви за спадком дідуся. Палки в колеса парочці ставлять односельчани та екс-наречений Каті. Сама ж дівчина, здається, готова відмовитися навіть від спадку заради коханого.

ПАПАРАЦІ

Олександра і Артем

Спочатку для журналістки Саші футболіст Артем був лише об'єктом роботи, адже вона палко хотіла вийти заміж за головного редактора журналу – Марата. Життєві обставини змусили її погодитися на створення «жовтого матеріалу» про зірку спорту. На перший погляд безневинне слідкування обернулося для Саші та Артема спільним проблемами та навіть небезпекою. Трагічні події зближують футболіста та репортерку і вони закохуються одне в одного.

ЧУДО ЗА РОЗКЛАДОМ

Вероніка і Андрій

Вероніка – молода і красива, але після автомобільної аварії прикута до інвалідного крісла. Вона перебуває в депресії і не вірить в можливість власного одужання.

Випадково вона знайомиться з Андрієм – молодим та успішним юристом. Він починає відвідувати Вероніку і підштовхувати її до боротьби з недугою.

Молоді люди закохуються один в одного, Андрій навіть йде від дівчини, з якою повинен був незабаром одружитися. Вероніці і Андрію доведеться пройти через безліч перешкод, щоб нарешті бути щасливими.

ГРОЗА НАД ТИХОРІЧЧЯМ

Павло та Марія

Фільм розповідає про наукового співробітника Павла Соколова, який нещодавно позбувся роботи. Йому випадає можливість непогано заробити: за дорученням приятеля-бізнесмена він відправляється в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків.

Павло, сам того не помічаючи, закохується в Марію. Тепер він має зробити нелегкий вибір: не виконати доручення друга або піти проти совісті.

ВИПАДКОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ НЕ БУВАЄ

Олена та Роман

Це історія молодої, красивої й успішної жінки Олени, яка колись зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Олена не може стати мамою, але мріє всиновити дитину. Чоловік не підтримує ідею жінки, тому в сім'ї часто лунають сварки. Він зраджує Олені, про що її щиро попереджає її друг, а за сумісництвом фінансовий директор Роман. Він допомагає Олені пережити трагічні події та здобути омріяне щастя. 

БІЖЕНКА

Надія та В’ячеслав

В основі фільму історія молодої жінки – успішного лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. Надія приїжджає в місто, де колись навчалася, і зустрічає своїх старих друзів та перше кохання. Проте вона приїжджає не сама, а з 6-річним хлопчиком, який називає її мамою.

Жінка вивезла його з небезпечної зони на прохання вмираючої бабусі, яка сподівається, що далекі родичі прихистять хлопчика на мирній території.

Хлопчик сильно прив'язався до Наді, як і вона до нього. Проте жінці треба вирішити, чи готова вона взяти на себе відповідальність за дитину, коли сама не знає, що її чекає.

НАЙКРАЩИЙ ТИЖДЕНЬ МОГО ЖИТТЯ

Оля та Ігор

Комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя» розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей. То ж, чи зможуть головні герої все ж таки одружитися, незважаючи на всі перешкоди, дивіться у серіалі.

ВІДЬМА

Надія і Роман

Одного разу місцевий коваль знаходить у річці напівживу дівчину-красуню у весільній сукні, яка не пам'ятає, хто вона і як тут опинилася. Повернути утопленицю до життя допомагає місцева знахарка. Роман, піклуючись про дівчину, закохується в неї. Переповнений романтичними почуттями до Надії і сільський хлопець Борис. Через увагу П’ятака і Романа, місцеві дівчата сприймають Надю як конкурентку, називають її Відьмою і усіляко намагаються вижити із села.

Ось такі вони, історії кохання найзворушливіших екранних пар серіалів 1+1. Усі вони мають різні життєві долі, та їх об'єднує палке почуття любові, яким вони прагнуть поділитися з вами.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про 10 найкращих ідей для подарунків дівчині на День святого Валентина.