PromaxBDA відзначив титри до проекту «Діти перемоги» у своєму дайджесті

PromaxBDA відзначив титри до проекту «Діти перемоги» у своємі дайджесті

На сайті міжнародної премії вподобали ідею, які «1+1» розробив до документального фільму Світлани Усенко.

Поделиться:

До Дня пам’яті та примирення, 8 травня, «1+1» показав фільм «Діти перемоги», присвячений найдраматичнішим сторінкам української історії. Автор фільму Світлана Усенко зібрала історії шести героїв з різних куточків України, які будучи дітьми стали свідками масштабної трагедії з 1939 по 1945 рік, опинившись в епіцентрі війни.

На початку фільму у повітрі кожна дитина крейдою малює картину. Але малюнки являють собою щось більше: кожен з них демонструє щось дороге з того, що діти втратили під час військових дій. Ідею у своємі дайджесті Hot Spot відзначив сайт міжнародної премії PromaxBDA.

Нагадаємо, відзнака PromaxBDA Europe Award є однією з найпрестижніших винагород в напрямку дизайну, маркетингу та відеовиробництва. Щорічно її лауреатами стають світові лідери медіасфери.

Навесні «1+1» отримав золото міжнародної премії PromaxBDA Europe Awards 2017 за промо-кампанію фільму «Розщеплені на атоми». Для промо-кампанії маркетинг-командою було знято окремий відеоролик, а також проведено міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все».