Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

Голос країни
Переможці всіх 12 сезонів проєкту Голос країни — виступ у фіналі: відео

Пригадуємо виступи у фіналі переможців 12 сезонів проєкту.

Поделиться:

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий сезон покликаний підтримувати український народ, який уже понад рік незламно бореться за життя та свободу. 

Важливо: кастинг триває до 15 травня 2023

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже зараз нам відправили свої анкети близько 1000 вокалістів, серед яких є енергетик та поліціянтка": кастинг директорка "Голосу країни" розповіла про пошук учасників майбутнього сезону

Іван Ганзера

Переможцем 1-го сезону «Голосу країни» у 2011 році став Іван Ганзера. Іван має порушення зору з практично повною його втратою. Іван Ганзера переміг з піснею «Не плач, тато».

Павло Табаков

Переможець 2-го сезону «Голосу країни» львів’янин Павло Табаков починав свою музичну кар’єру з вуличної гри на гітарі, але згодом пісні його авторства вже були в репертуарі відомих артистів. Наприклад, пісню авторства Табакова «Тільки ти моя» виконували у 1-му сезоні шоу «Голос країни». З нею ж він і переміг у фіналі проєкту. 

Анна Ходоровська

Переможниця 3-го сезону «Голосу країни» Анна Ходоровська у фіналі виконала романс. Однак пропонуємо вам послухати, з якою композицією Анна виступила у суперфіналі наступного сезону. Тоді тендітна дівчина вийшла на сцену з піснею на вірші Ліни Костенко "Квіти". 

Ігор Грохоцький

Переможець 4-го сезону «Голосу країни» футболіст Ігор Грохоцький прийшов на шоу, щоб показати, що спортсмени теж можуть бути талановитими співаками. Через травму спини він більше не може професійно займатися футболом, але співати у нього виходить теж чудово. З піснею  Ігор Грохоцький переміг на проєкті. 

Антон Копитін

Переможець 5-го сезону «Голосу країни» Антон Копитін вразив тренерів не лише своїм співом, а й життєвою історією. Він був конферансьє в філармонії у Донецьку, але через події 2014 року мусив покинути рідне місто і з дружиною та двома дітьми переїхав до столиці. Антон Копитін виконав пісню "Два Кольори" у суперфіналі шоу "Голос країни".

Віталіна Мусієнко

Переможниця 6-го сезону «Голосу країни» Віталіна Мусієнко була на момент участі у шоу студенткою, вивчала електроніку. Участь у «Голосі країни» для неї була важливим моментом сприйняття себе. У фіналі Віталіна виконала пісню "Україно".

Олександр Клименко

Переможець 7-го сезону «Голосу країни» Олександр Клименко вразив всіх тренерів. Олександр – священник з неймовірно потужним і гарним голосом. На сцені впродовж усього сезону він співав у рясі і говорив, що його спів надихає людей до молитви. Олександр Клименко у фіналі проєкту. 

Олена Луценко

Переможниця 8-го сезону «Голосу країни» Олена Луценко мала на меті своїм співом показати душу України. Олена Луценко виконала пісню "Колискова зорі" Ніни Матвієнко.

Оксана Муха

Переможниця 9-го сезону «Голосу країни» Оксана Муха неперевершено виконувала на проєкті пісні Квітки Цісик. Її виконання пісні "Де ти тепер" у фіналі принесло перемогу.

Роман Сасанчин

Переможець 10-го сезону «Голосу країни» Роман Сасанчин вразив своїм надзвичайно потужним голосом. Роман вже став переможцем шоу «Голос. Діти» у 2015 році, а в 2020 році прийшов на дорослий «Голос країни», щоб нагадати про себе людям і добитися нових вершин. Перемогу Роману Сасанчинм принесло виконання пісні "Цвіте черешня".

Сергій Лазановський

Переможець 11-го сезону «Голосу країни» Сергій Лазановський участю в проєкті хотів віддячити мамі за все хороше, що вона для нього зробила. З піснею гурту "Бумбокс" Люди він здобув перемогу у проєкті "Голос країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни": найяскравіші виступи переможниці 12 сезону Марії Квітки (відео)

Марія Квітка

У першому етапі фіналу Марія Квітка виконала етнічну композицію гурту "ДахаБраха" "Птах" і потрапила до Суперфіналу проєкту. Перемогу ж на "Голосі країни-12" Марії принесло виконання композиції на слова Тараса Шевченка "Реве та стогне".

Для того, щоб пройти онлайн-кастинг, потрібно:

► заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни"

►завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу.

Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові.

"Голос країни" шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони.

Які нововведення будуть у 13 сезоні та хто із зірок сяде у тренерське крісло — прихильники проєкту дізнаються незабаром.

Новости по теме