Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин одружився: подробиці весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Роман Сасанчин одружився: ексклюзивні подробиці весілля
Instagram/annavi_i

Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин вчора офіційно одружився на своїй нареченій Іванці. Читайте ексклюзивні подробиці весілля.

Поділитися:

Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин вчора, 2 грудня, одружився на своїй нареченій Іванці. Про подробиці цієї важливої у своєму житті події Роман ексклюзивно розповів сайту 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Сасанчина розповіла, як познайомилась з Ромою та як повідомила про вагітність

Пропозицію руки та серця 19-річний Роман вже давно зробив своїй коханій, 23-річній Іванці. Але через різні життєві обставини вони поки не були одружені. Нагадаємо, пара чекає на поповнення: вже у грудні у Іванки та Романа має народитися первісток. Вчора ж пара офіційно стала чоловіком та дружиною. Про це сайту 1+1 Роман розповідає:

"Насправді, все було спонтанно і неочікувано. Вранці ми з коханою вирішили піти подати документи до РАГСу, думали, що доведеться чекати ще десь місяць, але нас одразу одружили, і ми навіть не зрозуміли, як це сталося. Виявилося, що якщо маєш довідку про вагітність, то одружитися можна за якісь декілька хвилин".

Сасанчин

Сасанчин каже, що вони з Іванкою вже давно носили обручки, незважаючи на те, що досі не були одружені. Адже сприймали себе вже як повноцінну сім'ю. Про те, як придбали обручки, Роман згадує:

"Якось ми гуляли з Іванкою і зайшли до ювелірної крамниці. Вона завжди мріяла про класичну золоту каблучку, але ми побачили дуже незвичні прикраси під назвою «антистресс», які точно відображають наш союз та креативність. Всередині одного кільця можна обертати інше. Вони зроблені з рожевого та білого золота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Сасанчин та його наречена поділилися секретами: на якому місяці вагітності Іванка та як планують поєднувати навчання і батьківство (відео)

Чи святкували вчора Роман та Іванка таку спонтанну для себе, але урочисту подію? Роман ділиться інформацією:

"Ввечері ми зібрали родичів і друзів та суто символічно відсвяткувати наш новий статус. Після народження дитини мріємо зробити пишне весілля".

Дивіться, як Роман Сасанчин у "ЖВЛ" розповідає про те, що стане батьком: кого очікує подружжя та чи готовий юний співак до батьківства:

Новини по темі