Алла Кудлай взяла участь у сліпих прослуховуваннях «Голосу країни7»

Голос країни

Справжнім сюрпризом для тренерів і глядачів стане участь в проекті Народної артистки України Алли Кудлай.

Поделиться:

Цієї неділі, 29 січня, о 21.00 глядачі телеканалу «1+1» побачать новий випуск проекту «Голос країни 7», найбільш рейтингового проекту українського телебачення з початку цього року.

Справжнім сюрпризом для тренерів і глядачів стане участь в проекті Народної артистки України Алли Кудлай.

Про пісню всі забули, а про неї забувати не можна. Тому я сьогодні тут. Я творча жінка: хочу творю, а хочу витворяю, - прокоментувала Алла Кудлай свій виступ на «Голосі країни-7».

Також в новому випуску глядачі почують зворушливий кавер на пісню Джамали «1944», «бременського музиканта», який вразить усіх своїми тембром, і квартет, якому вперше в історії проекту дозволили брати участь в шоу.

Слід зазначити, що іноді тренери під час зйомок відверто розповідають одне одному цікаві подробиці свого життя. Так Джамала, Сергій Бабкін, Тіна Кароль і Потап розказали, що в школі отримували двійки з хімії та фізики. Тіна Кароль навіть зізналася, що прогулювала уроки в школі, а Джамалі натягнули оцінку до четвірки, щоб не псувати атестат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін: «Я хочу зруйнувати стереотипи».

У новому випуску Джамала продовжить дивувати глядачів і тренерів своїм перфекціонізмом, відмовившись від учасника після натискання на червону кнопку.

Чи впізнають зіркові тренери «красиву жінку незаміжню» Аллу Кудлай та чи пройде в команду учасник, від якого відмовилася Джамала, дивіться вже цієї неділі о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець, який «розбив серце» Джамалі, пройшов вибір наосліп

Нагадаємо, проект «Голос країни 7» успішно стартував 22 січня на телеканалі «1+1» і став кращою прем'єрою тижня.

У цьому сезоні кількість «сліпих прослуховувань» в проекті збільшилася до семи епізодів, а кількість учасників у кожній команді виросла до шістнадцяти. Переможець проекту «Голос країни 7» отримає можливість записати пісню і зняти кліп, а також власну квартиру в Києві.

Тренери сьомого сезону: Джамала, Тіна Кароль, Потап і Сергій Бабкін та ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов. Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме