Анна Трінчер: Я поставила собі ціль - розвернути всі тренерські крісла

Голос країни

Учасниця Голосу країни зізналася, якою бачить себе у майбутньому.

Поделиться:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Одна із учасниць - зірка серіалу Школа Анна Трінчер виконала пісню «Злива» і зуміла розвернути усі тренерські крісла. Дівчина обрала команду Джамали і рішуче готова боротися за свою перемогу у вокальному шоу. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua Анна розповіла про своє дитинство, плани на майбутнє та підготовку до виступів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Анна Трінчер: «Голос країни – мій вирішальний крок до співочої кар'єри»

Відомо, що Анна Трінчер брала участь у Голосі. Діти, і наважила вдруге прийти на шоу. Дівчина стверджує, що це її мрія, і вона не готова так просто здаватися. 

Я поставила собі ціль прийти ще раз і розвернути крісла усіх тренерів. 

Анна розповіла, що займається вокалом із 9 років. Спочатку дівчинка співала у хорі, а потім почала займатися своєю сольною кар’єрою. Анна вважає, аби стати успішною співачкою, варто багато займатися вокалом та постійно працювати над собою. 

«Я стараюся поєднувати і навчання, і роботу. Звичайно, інколи доводиться щось пропускати. Буває таке, що я з’являюсь у школі декілька разів на рік. Я вчу те, що найголовніше і найбільш цікаве для мене», - зізнається співачка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розвернула усі тренерські крісла

Новости по теме