Анна Трінчер зізналася, який хлопець може полонити її серце

Голос країни

В інтерв'ю Анна розповіла про свої музичні плани, другий сезон Школи та про особисте життя.

Поделиться:

«Заздрість проходить повз мене. Я просто на неї не звертаю увагу», – говорить учасниця Голосу країни-8 Анна Трінчер. Щоправда, деяких учасників шоу її присутність у прямих ефірах дещо турбує. Річ у тому, що після участі в Голосі. Діти та грі в популярному серіалі Школа, Анна зібрала хороший арсенал прихильників. Наскільки їй допоможе підтримка шанувальників, побачимо 15 квітня на 1+1. Поки ж співачка тішиться тим, що залишилася частиною команди Джамали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер випустила новий кліп з актором серіалу Школа

Як працюється з Джамалою?

Вона мене надихає, мотивує. Це великий досвід роботи з людиною, яка пояснює все дуже наближено до мене.

У якому музичному стилі хочеш працювати далі?

Я слухаю та виконую різну музику, намагаюся пробувати себе в різних жанрах, адже ніколи не знаєш, що на тебе чекає в майбутньому. Наразі мені найближчий лірико-драматичний стиль.

Мені подобаються проникливі пісні, які можуть взяти за живе.

Ти і займаєшся вокалом, і знімаєшся в кіно. Не важко сидіти на двох стільцях?

Оскільки у вокальній сфері я вже сьомий рік, думаю, музика мені ближча. Я виступаю, віддаю свої емоції глядачам та ловлю їхні емоції – це миттєвий обмін. А на знімальному майданчику все затягнуто, часом складно зібратися з думками, бувають важкі зміни, після яких важко реабілітуватися.

Пробуватиму себе в різних сферах, адже з дитинства відвідувала різні гуртки, починаючи з карате, дзюдо, тхеквондо, закінчуючи шахами. Я не бачу проблеми в тому, щоб сидіти на двох стільцях (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала критику тренерів Голосу країни

На сцені я відчуваю себе так, як ніде.

Багатьох прихильників Школи цікавить, які в тебе стосунки з Олегом Виговським (Назаром) у реальному житті?

Дівчина має бути загадкою, чи не так? Нехай людям буде цікаво спостерігати за нашими стосунками – є вони чи їх немає. Я вирішила для себе, що особисте – не публічне. Можливо, якісь інтриги розкриватиму, можливо, ні.

Та все ж, який хлопець може полонити твоє серце?

Насправді я дуже перебірлива дівчина (усміхається). Я передусім ціную щирість, чесність, доброту, повагу, розум та почуття гумору. Що стосується зовнішніх ознак, то мені подобаються брюнети з карими або блакитними очима. Важливо, щоб хлопець мав свою справу, не сидів на місці, щоб ми доповнювали один одного та йшли все вище та вище. Зараз я описую вам такого хлопця, а завтра зустріну геть інакшого. І таке буває (усміхається).

Чого чекаєш від другого сезону Школи, який вийде на екрани цієї осені?

Дуже сподіваюся, що сюжет буде драматичним. Перший сезон став для мене великим досвідом. Тож у другому сезоні буду зовсім інша я, зовсім інша моя героїня. Думаю, глядачі побачать мене з іншого боку та полюблять Нату ще більше

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

 

Новости по теме