Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

Голос країни

Ці голоси торкнулися серця кожного зіркового тренера.

Поділитися:

Минулої неділі тренери шоу Голос країни-8 сформували свої команди. Тож тепер на учасників проекту чекають запеклі вокальні батли. Хто зійдеться у битві за місця у нокаутах, дивіться вже 18 березня о 21.00.

Ви почуєте найхітовіші бої за всю історію Голосу країни, подивитися які прийшли зірки українського шоу-бізнесу – гурт The Hardkiss та учасники минулорічного нацвідбору на Євробачення Сальто назад.

Наразі ж пригадаймо яскраві моменти нового сезону Голосу країни! 1plus1.ua зібрав виступи 14 учасників шоу, яким вдалося розвернути усі чотири червоні крісла.

ОПИТУВАННЯ: Хто встоїть на сцені Голосу країни у вокальних боях

Анна Трінчер - Злива

Команда Джамали

Анна брала участь у Голосі. Діти-2, однак залишила шоу на етапі «вокальних боїв». Тепер юна співачка вірить, що Голос країни стане початком її дорослої кар’єри. Також Анна почала підкорювати світ кіно, зігравши роль Нати у популярному українському серіалі Школа.

Віолетта Литвиненко - Журавлі

Команда Потапа

Віолетта навчається в естрадно-цирковій академії та є солісткою гурту Saha. Попри те, що хлопці-прихильники її часто обдаровують увагою, вона ще жодного разу не закохувалась. Декілька років тому Віолетта брала участь у Голосі. Діти у складі команді Наталії Могилевської, однак вилетіла на «батлах». Тепер юна співачка мріє дійти до прямих ефірів Голосу країни-8.

Акорд - Ой, чий то кінь стоїть

Команда Тіни Кароль

Квартет Акорд – компанія однодумців, які намагаються відродити традицію українського багатоголосся в чоловічому виконанні. Виконують переважно українські пісні й класичні твори акапельно або у своєму оригінальному аранжуванні. Закордоном Акорд знають краще, ніж в Україні.  

Олександр Чекмарьов - Starlight

Команда Бабкіна

Раніше Саша брав участь у Голосі країни у складі дуету А 17. Однак після проекту гурт розпався. На Голос країни-8 він повернувся «іншою людиною» і готовий будувати співочу кар’єру самостійно.

Андрій Рибарчук - Закрили твої очі

Команда ТІни Кароль

Наразі Андрій працює керівником відділу у фінансовій компанії, однак не почувається щасливим. Нещодавно він уперше виступив на невеликій сцені у Рівному і зрозумів – саме співу хоче присвятити своє життя.

Ірина Федишин - Малесенькі долоньки

Команда Джамали

Ірина – популярна на Західній Україні співачка, яка випустила вже 4 альбоми. Голос країни дасть їй можливість вийти на всеукраїнську сцену, і спробувати себе у різних музичних жанрах.

Анна та Єлизавета Соболєви - Barcelona

Команда Джамали

Вони не тільки сестри, а й найкращі подружки. Спроби дівчат співати окремо не приносили успіху, тож вони вирішили створити дует. Однак в дуеті їм не вдалося взяти участь у Голосі країни – через різницю у віці. Коли Ліза прийшла на Голос. Діти, її сестра за віком вже не підходила для проекту. Єлизавета брала участь у шоу сама, була в команді Олега Скрипки та вилетіла на батлах. Опісля старша сестра чекала три роки, поки молодшій виповниться 16.

Валентин Біленький - Пробач

Команда Бабкіна

Валентин працює електромонтером на будівництві й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. Він прийшов на кастинг Голосу вже вп’яте і заради того, щоб потрапити до проекту, схуднув на 16 кг.

Михайло Сосунов - Блюз

Команда Тіни Кароль

Мішу знають як учасника Ліги Сміху з команди Потапа. Він грає роль хлопця нетрадиційної орієнтації, тому знайомі сприймають його через призму образу. Тож прийшов на Голос, щоб показати себе іншим – талановитим і вразливим виконавцем. 

Козак Сіромаха - Засвіт встали козаченьки

Команда Джамали

Цей козак Сіромаха закінчив академію козацтва і «довів право носити чуба». Олександр викладає козацькі види бойових мистецтв, а також працює у театрі «Люті козаки», де виконує трюки на конях та бойовий гопак. На Голосі країни хоче познайомити широку аудиторію з козацькими піснями, адже вони несуть у собі нескорений дух і любов до України.

Олена Луценко - Колискова зорі

Команда Бабкіна

20-річна Олена з Білої церкви прийшла на Голос країни, щоб прославити свою співочу родину та довести, що українці - талановита нація. Уся сім'я дівчини співає, хоча музичної освіти немає ні у кого. Батьки покладають великї надії на Олену. Неймовірний голос співачки змусив розвернутися усіх тренерів.

Зіанджа - Smashed into you

Команда Потапа

Повернутися на сцену після 10-річної перерви зовсім непросто. Зіанджа, а колись Борис Апрель, під час цієї перерви встигла отримати кілька вищих освіт та попрацювати в Азії та США. Зіанджа не може жити без музики, тому вирішила взяти участь у Голосі Країни. У співачки вийшло розвернути до себе усі чотири крісла.

Альона Карась - Танець пінгвіна

Команда Тіни Кароль

25-річна Олена співає у музичному гурті вже 6 років і хоче відкрити себе на Голосі країни як сольна виконавиця. Зараз у її житті переломний момент. Адже коханий, який зробив їй пропозицію, залишився в Німеччині, а вона віддала перевагу улюбленій справі.

Дмитро Самко - Перечекати

Команда Бабкіна

Дмитро прийшов на шоу Голос країни, аби підкорити музичну сцену. Хлопець обрав для сліпих прослуховувань пісню «Перечекати» Тіни Кароль. Його проникливе виконання зачепило тренерів. Вони всі повернулися до виконавця, та Дмитро обрав команду Сергія Бабкіна. Хлопець працює монтувальником декорацій у театрі, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені.

Новини по темі