Анна Трінчер прокоментувала стосунки з «однокласником» по Школі

Голос країни

Учасниця Голосу країни пообіцяла відкрити завісу, якщо пройде далі.

Поделиться:

Вчора глядачі телеканалу 1+1 побачили , в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначились із четвіркою фіналістів восьмого сезону проекту.

Другий прямий ефір проекту був присвячений коханню, тож учасниця команди Джамали Анна Трінчер зважилася відкрити завісу особистого життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер зізналася, який хлопець може полонити її серце

У своєму Instagram Трінчер активно публікує відео та знімки, на яких позує разом із Богданом Осадчуком (Тохою). До того ж нещодавно вийшов кліп Анни, у якому знявся саме Богдан.

Цікаво, що у серіалі Школа, другий сезон якого глядачі побачать восени, Анна грає школярку Нату, яка зустрічається з однокласником Назаром (Олег Виговський). Прихильники Школи давно цікавляться, чи є між акторами стосунки в реальному житті. Аби підбадьорити Анну перед виступом у прямому ефірі Голосу країни-8, Олег записав для неї ніжне відеозвернення: 

Дорога Аню, я дуже радий за тебе, що ти вже дійшла до півфіналу. Я неймовірно хвилювався і вболівав за тебе. Знай, Анюто, я тебе люблю. 

Після виступу у півфіналі Голосу країни-8 Анна Трінчер зізналася, що сьогодні співала не вона, сьогодні співало кохання. Дівчина побажала усім щирого та взаємного кохання.

Я пообіцяла, що відслоню завісу над своїм особистим життя. Він дуже щирий та душевний хлопець. Так, я зараз закохана, це мій колега у серіалі Школа. Він дуже щира та душевна людина, — поділилася Анна.

До кого - Богдана чи Олега - Анна леліє теплі почуття - залишається секретом. 

«В моєму житті було два хлопця. Але я дуже перебірлива, і до цього скептично ставлюсь. Якщо я закохуюсь, мені зносить дах. Почуття мене переповнюють, адже я творча людина. Я знаю що щастя любить тишу, я ніколи не розповідала про своі стосунки. Звичайно, всі люди хвилюються про мене, запитують, чи є у мене хлопець, але я не можу сказати. Ви не уявляєте наскільки багато означає кохання в моєму житті! До мами, до глядачів, сцени, вчителя...Кохання до протилежної статі - теж не менш важлива частина», - зізнається Анна.  

Нагадуємо, що скоро улюблені актори серіалу Школи відправляться у всеукраїнський тур. Якщо вам цікаво взяти участь у цих фан-зустрічах, заходьте на сайт і долучайтеся до них. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер та Сосунов розповіли про своє перше кохання

 

Новости по теме