Чоловік Ірини Федишин зізнався, як привітає кохану з Днем Валентина

Голос країни

Що підготували для української співачки до Дня закоханих.

Поделиться:

Минулої неділі глядачі 1+1 побачили третій випуск «сліпих прослуховувань» вокального проекту Голос країни-8, учасницею яких стала відома співачка та підопічна Ірина Федишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин: «Мій чоловік — не мільйонер»

До Дня святого Валентина чоловік зірки Західної України Віталій розповів, як здивує кохану у свято:

«У нас є тепла традиція: якщо Ірина виступає на День закоханих, я завжди готую для неї пелюстки троянд, які падають зі стелі на дружину під час виступу. А після закінчення туру, ми плануємо всією сім’єю поїхати до теплих країв, де ми з синами вже привітаємо нашу маму на всі сто відсотків».

Також Віталій зізнався, що найбільшою цінністю свого життя вважає родину:

«Багато друзів запитують нас: «Як це ви разом: вдома, в готелі, на сцені? Це ж нереально. Треба відпочивати одне від одного». Друзі, якщо ви кохаєте свою дружину та дітей, навпаки треба бути постійно поруч, знаходити взаєморозуміння, цінувати та підтримувати одне одного: кожна хвилина життя проведена разом – на вагу золота».

Своєю чергою розповіла, як познайомилась зі своїм чоловіком, а також зізналась, який стартовий капітал мала на початку кар’єри:

«Віталік побачив мене на концерті. Це було десь 11 років тому. Ми довго не зустрічались – майже одразу одружились. Пізніше чоловік запропонував стати моїм продюсером, а я не була проти. І насправді наполегливість, впертість та міцний тил Віталіка допоміг нам дійти до того, що ми зараз маємо. У нас був невеличкий стартовий капітал, приблизно дві тисячі доларів, і що ми тільки не вигадували на початку кар’єри, навіть афіші власноруч розклеювали».

Також співачка поділилась, як їй вдається знаходити спільну мову з чоловіком-продюсером та поєднувати роботу у шоу-бізнесі з родиною: 

«Мені простіше, адже мій коханий і є моїм продюсером. Коли мені дуже складно, я йому кажу: «Віталіку, знайди, будь-ласка, слова підтримки, тому що я вже хочу до дітей, додому». Різні бувають моменти, але ми завжди знаходимо компроміс, адже живемо однією справою та розуміємо одне одного з півслова».

Нагадаємо, що минулої неділі ліричним виконанням своєї авторської пісні «Малесенькі долоньки» Ірина розвернула одразу чотири тренерські крісла, а своїми зірковим наставником співачка обрала Джамалу.

Наступний виступ Ірини Федишин глядачі побачать на етапі «вокальні бої».

Дивіться восьмий сезон «Голосу країни», зірковими тренерами якого стали  Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль, щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме