Dan Balan заспіває українською у суперфіналі Голосу країни-9

Голос країни

Вже цієї неділі країна дізнається хто стане переможцем вокального шоу.

Поделиться:

21 квітня на телеканалі 1+1 відбудеться вирішальна битва за почесне звання «Голосу країни-9». Чотири зіркових наставники разом із найсильнішими суперфіналістами зійдуться на сцені, аби глядачі обрали переможця найвокальнішого проекту.

У зв’язку з днем виборів, суперфінал Голосу країни-9 розпочнеться о 21:30. Передуватиме вокальному шоу новинний марафон ТСН «Вибір країни», який транслюватиметься в ефірі 1+1 до 21.30. Всередині вокального шоу також заплановано два випуски ТСН, протягом яких глядачам повідомлять про найактуальнішу ситуацію на поточний момент, а після завершення проекту, новини повернуться в ефір і триватимуть до першої ночі.

Так, цієї неділі за перемогу будуть боротися львів’янка, яку тренери назвали душою українського народу Оксана Муха з команди Dan Balan, самородок із Знам’янки, який ще зі сліпих прослуховувань здивував країну своїм талантом, Андрій Хайат з команди Тіни Кароль, ніжна та романтична вокалістка з «помідорного міста» Карина Арсентьєва з команди Потапа та яскрава й запальна Вікторія Олійник з Кам’янця-Подільского з команди MONATIK.

Шоу проходитиме у три етапи. Під час кожного глядачі за допомогою голосування пропускатимуть далі в шоу сильніших, поки в проекті не залишиться два суперфіналісти. Один з них і стане переможцем проекту Голосу країни-9.

У фіналі дев’ятого сезону зіркові наставники разом зі своїми підопічними покажуть надпотужні виступи. Вокалісти будуть співати нові композиції, аби здивувати глядачів яскравими номерами та сильними тембрами, а також виконуватимуть пісню, з якою вони прийшли на сліпі прослуховування. Учасники також порадують глядачів спільною піснею з тренерами.

Спеціально для виступу зі своєю підопічною Оксаною Мухою в суперфіналі Dan Balan написав пісню. Тренер, який казав, що в його команді є «душа українського народу» так надихнувся культурою країни, що вперше порадує всіх прихильників, заспівавши українською мовою. Про це розповіла вокалістка під час прямої трансляції з фіналістами проекту на офіційних сторінках в соцмережах Голосу країни та Сніданок з 1+1.

«Я можу відкрити нашу історію.

Ми з Даном вперше заспіваємо український дует.

Він спеціально для фіналу написав україномовну пісню. Це є його бажання проявити любов до нашої культури. Я рада, що він настільки перейнявся нашою мелодичною мовою та піснею. Йому все це дуже подобається, тому він підготував для нас такий подарунок», - розповіла вокалістка.

Потап у свою чергу теж заспіває. Разом з учасницею Кариною Арсентьєвою він виконає популярну пісню Lady Gaga «Shallow». Тренер вперше на проекті постане перед глядачами в ліричному та романтичному образі.

Приємним сюрпризом ефіру стануть також виступи артистів українського шоубізу. Свої гарячі хіти готуються показати спеціально запрошені зірки: Оля Полякова, Бумбокс і THE HARDKISS.  Цього разу на сцені Голосу країни виступить Тіна Кароль та MONATIK, який презентує свою нову композицію.

Хто з талантів стане народним улюбленцем й отримає звання «Голосу країни» і головний приз – квартиру в ЖК «Crystal» від НОВОБУДОВА, глядачі каналу 1+1 дізнаються цієї неділі о 21:30.

Новости по теме