До команди Джамали потрапили «українські Зіта і Гіта»

Голос країни

Минулої неділі у Голосі країни взяли участь три сімейні гурти.

Поделиться:

У неділю, 11 лютого, на 1+1 вийшов третій ефір Голосу країни. Цікаво, що того недільного вечора на сцені шоу виступили три сімейні колективи – і всі вони стали частиною команди .

Так, спершу Джамала закохалася у голос сильного дуету Єлизавети та Анни Соболєвих. Дівчата показали контраст між класикою та сучасною музикою, виконавши пісню Freddie Mercury&Montserrat Caballé «Barcelona».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин зізналася, заради кого прийшла на Голос країни

Єлизавета та Анна – не тільки сестри, а й найкращі подружки. Спроби дівчат співати окремо не приносили успіху, тож вони вирішили створити дует. Однак в дуеті їм не вдалося взяти участь у Голосі країни – через різницю у віці. Коли Ліза прийшла на Голос. Діти, її сестра за віком вже не підходила для проекту. Єлизавета брала участь у шоу сама, була в команді Олега Скрипки та вилетіла на батлах. Опісля старша сестра чекала три роки, поки молодшій виповниться 16.

Джамала справді дуже талановита, драйвова співачка. Содіваємося, що вона знайде для нас репертуар, який буде нас розвивати, – поділилися Ліза та Аня.

Більше про талановитих сестер дізнавайтеся у відео:

Також Джамала була приємно здивована, побачивши на сцені «українських Зіту і Гіту». Сестри-близнята Маргарита та Віталіна Мороз вважають свою схожість фішкою. Свого часу навіть складали іспити одна за одну. Рита та Віта прийшли на Голос, щоб довести – дівчата з маленького містечка Зеленедольська, можуть стати відомими співачками. На сцені Голосу вони виконали етнопісню  гурту Алібі Веснянка.

На Голос нас привела мрія. Ми мріяли потрапити на Голос ще з перших його сезонів. Але наш девіз: долаючи труднощі – до перемог! Ми так хотіли бути в команді Джамали й вона нас обрала – це було таке щастя! – поділилася сестри.

Про цікавий талісман Рити та Віти та як батьки відреагували на їхню участь у Голосі, дивіться у відеоінтерв'ю:

Цікавим також був виступ трьох рідних сестер Girlz in jazz – Маріани, Тані та Діани з багатодітної гуцульської родини. Маріана хазяйнує у своєму літньому кафе, Діана – адміністратор на катку, а Таня – діджей. Приблизно 3-4 роки тому створили свій бенд Girlz in jazz, який користується великою популярністю у чернівецької публіки. 

«Щасливі, що потрапили до Джамали. Як було помічено у нас навіть стиль, зачіски схожі. Давно захоплюємося Джамалою. Ми неодноразово переглядати її відео, де вона радить, як правильно дихати», – розповіли дівчата.

Більше про тріо сестер дізнавайтеся у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники Голосу країни можуть стати «тренерами» шоу

 

Новости по теме